Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
A-Z Xbox 360 Türkçe Yama Arşivi İndir (ÇIKTI)

Xbox 360 A-Z Bütün Çıkmış Türkçe Altyazı Dil Dosyası TR Yama Arşivi İndir (ÇIKTI)

*** ÖNEMLİ BİLGİ NOTLARI ***
-Bu konu diğer türkçe yama konularındaki linkler kırıldığı için açılmıştır.

-Ctrl + F yaparak istediğiniz türkçe yamayı aratabilirsiniz.

-Link kırılması halinde alternatifi deneyin. Hepsi kırılmışsa konunun sol alt kısmındaki "Rapor" düğmesini kullanarak bize bildirin.

-Tüm türkçe yamaların RAR ŞİFRESİ:
WwW.Xbox360Torrent.CoM

-Kurulum: içinde mevcut. TR yama klasörünün içindeki rehber linkinde sorun yaşarsanız (bulunamadı gibi) sitemizden arama yaparak ulaşabilirsiniz. DUYURU - Site İçi Konu Linkleri-Kırık Link Vb. Hakkında

-Gerekli bütün rehberlere Xbox 360 Jtag-Reset Glitch Hack Bölümü 'den ulaşabilirsiniz.

-Arşiv hatalı,bozuk vb. sorunlar ile karşılaşırsanız.Eksik indirmiş olabilir veya winrar sürümünüz düşük olduğu için bu uyarıyı almış olabilirsiniz. Sürümünüzü güncelleyin ve tekrar çıkartmayı deneyin.Winrar Programı İndir / 7Zip Programı İndir

-Çıkartma işleminde şifre sorunu yaşarsanız, elle yazmayı deneyin.

-Soru sormadan önce lütfen bu Xbox 360 Türkçe Yamalar Hakkında Genel En Çok Sorulan Sorular Ve Cevapları konuya göz atın.

-Xbox 360 türkçe yama adaptasyon işlemleri sitemiz tarafınca yapılmış olup, başka yerde paylaşılması yasaktır.

-Sitemizi ve sunumlarımızı beğendiyseniz. Lütfen yorum yazmayı ve beğeni atmayı unutmayın. İyi oyunlar.

~ İNDİRME LİNKLERİ ~

A

B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
Tales From The Borderlands Bölüm 1 - Alternatif Link 2

Tales From The Borderlands Bölüm 2 - Alternatif Link 2

Tales From The Borderlands Bölüm 3 - Alternatif Link 2

Tales From The Borderlands Bölüm 4 - Alternatif Link 2

Tales From The Borderlands Bölüm 5 - Alternatif Link 2

The Bluecoats North VS South - Alternatif Link 2

The Bridge - Alternatif 2 - Alternatif 3 - Alternatif 4 - Alternatif 5
The Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay - Alternatif Link 2

The Elder Scrolls V Skyrim Hearthfire - Alternatif Link 2

The Elder Scrolls V Skyrim - Alternatif Link 2

The Evil Within The Executioner Ana oyun + 3DLC - Alternatif Link 2

The Lego Movie Videogame - Alternatif Link 2

The Saboteur - Alternatif Link 2

The Secret Of Monkey Island - Alternatif Link 2

The Walking Dead Michonne Episode 1 - Alternatif Link 2

The Walking Dead Michonne Episode 2 - Alternatif Link 2

The Walking Dead Michonne Episode 3 - Alternatif Link 2

The Walking Dead Sezon 1 V2.0 - Alternatif Link 2

The Walking Dead Sezon 2 DLC Adapte Ve Türkçe Yama Kurulumu - Alternatif Link 2

The Walking Dead Sezon 2 Bölüm 1 - Alternatif Link 2

The Walking Dead Sezon 2 Bölüm 2 - Alternatif Link 2

The Walking Dead Sezon 2 Bölüm 3 - Alternatif Link 2

The Walking Dead Sezon 2 Bölüm 4 - Alternatif Link 2

The Walking Dead Sezon 2 Bölüm 5 - Alternatif Link 2

The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition V0.5 - Alternatif Link 2

The Wolf Among Us DLC Adapte Etme Videolu Anlatım - Alternatif Link 2

The Wolf Among Us Bölüm 1 - Alternatif Link 2

The Wolf Among Us Bölüm 2 - Alternatif Link 2

The Wolf Among Us Bölüm 3 - Alternatif Link 2

The Wolf Among Us Bölüm 4 - Alternatif Link 2

The Wolf Among Us Bölüm 5 - Alternatif Link 2

Thief 2014 V2.0 - Alternatif Link 2

Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier - Alternatif Link 2

Tomb Raider 2013 - Alternatif Link 2

Tropico 4 Gold Edition - Alternatif Link 2

Turning Point Fall of Liberty V2.0 - Alternatif Link 2

TUROK V2.0 - Alternatif Link 2
V
W
X
Z

kalel1905

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
6
1
1
teşekkürler sevgili kardeşim sayende bir cok oyunu türkçe oynayabileceğiz..Emeği geçen hrkese sonsuz teskkürler

çağ

Süper Moderator
Süper Moderator
11 Temmuz 2015
1,365
21,476
113
32
Elinize emeğinize sağlık. :)

Linklerimizi şikayet eden şahısları Allah'a havale ediyorum. Derdiniz neyse açık açık yazın diyecem ama yazamazsınız. Allah sizi ıslah etsin, başka da bir şey demiyorum.

kalel1905

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
6
1
1
Sevgili Darkness e de sonsuz teşkkürler sayenizde yine türkçe oynayabileceğiz...Ellerinize sağlık.

ignatius

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
30
8
8
Elinize emeğinize sağlık. :)

Linklerimizi şikayet eden şahısları Allah'a havale ediyorum. Derdiniz neyse açık açık yazın diyecem ama yazamazsınız. Allah sizi ıslah etsin, başka da bir şey demiyorum.

Hocam ben ilk linkleri kaldırmış diye bildirimde bulundum şikayet etmedim (Ayrıca kimi kime şikayet edecen). Eğer konu altında linkler kırılmış yazmak allaha havalelik bir durumsa yanlış yolda ilerliyorsunuz. turkce yama ve xbox konusunda teksiniz ve öyle kalmaya devam edin. Herşey için teşekkürler.

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
Hocam ben ilk linkleri kaldırmış diye bildirimde bulundum şikayet etmedim (Ayrıca kimi kime şikayet edecen). Eğer konu altında linkler kırılmış yazmak allaha havalelik bir durumsa yanlış yolda ilerliyorsunuz. turkce yama ve xbox konusunda teksiniz ve öyle kalmaya devam edin. Herşey için teşekkürler.
Olayı siz yanlış anlamışsınız @çağ moderatörümüzün sözleri size değildi. Yüklü olan upload sitelerine karşı şikayet edenler için yazmış, sizin gibi bize linkin kırık olduğunu bildirenler için değil :) sizler bize bildirmeye devam edebilirsiniz. İyi günler.

çağ

Süper Moderator
Süper Moderator
11 Temmuz 2015
1,365
21,476
113
32
Linklerin kırık olduğunu bizlere bildirmek ayrı bir şey, linklerimizi şikayet etmek ayrı bir şey. Ben bu sözü linklerin kırık olduğunu yazan kişilere değil, kırık olmayan, yani telif yemeyen linklerimizi şikayet eden şahıslara söyledim. Sağlam linklerimiz şikayet edilince direk upload ettiğimiz yamalar kaldırılıyor, ya da hesabımız banlanıyor. Yani, onca emeğimiz çöpe gitmiş oluyor. Son olarak bu şahıslar yüzünden darkness arkadaşımızın hesabı banlandı.

Sizlere de herhangi bir şey söylemedim :) Herhangi bir yamanın linki kırıksa bize bildirebilirsiniz. Tekrardan upload etmeye çalışırız. İyi forumlar diliyorum :)

pikachu

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
10
1
1
Hocam dosyaları tekrar upload ettiğiniz için size çok teşekkür ederim . Sözünüzü tutup tek bi sayfada hepsini topladığınız için ayrıyetten teşekkür ederim.

MrCix

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
3
1
1
4 farklı link denedim. 404 found hatası alıyorum. Kontrol edermisiniz

Feliy06

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1
0
1
23
Öncelikle merhaba oyunlara dublaj yama yapmışsınız fakat ulaşamıyoruz reklam sitesi kendini yenileyip duruyor en son aşamada reklemı geç diyorum yeni sekmede en başdan başlatıyor lütfen farklı bir uzantı sitesi kullanın

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
Merhaba. 2 masaüstü ve 1 mobil ile denedim sorun olmadı. Ne yazık ki oradaki reklamları biz seçemiyoruz. Tavsiyem ccleaner ile temizlik yaptıkdan sonra reklama girdiğinizde boş bir yere tıklayıp sonra geçmeniz olacak.

ignatius

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
30
8
8
Merhaba . Resident Evil 0 - 5 in turkce yamaya uygun hallerinin versiyonlarını öğrene bilirmiyim. bir çok Re 0 indirdim fakat hiç bir uyumlu değil. Ntsc-Uc Ntsc-J Pal RF hangisi olduğunu söyleyebilirseniz çok sevinirim. Ayrıca forumdakileri indirip denemek istedim ama linkler patlamış. Teşekkürler iyi çalışmalar.

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
Re 0 tek sürüm çıktı yama onunla uyumlu, hd remaster ile bazı kişiler karıştırmış belki ondan yüklenmiyor olabilir. Re 5 tam emin olmasamda normal sürüm ve region free uyumlu olması lazım. Oyun linklerini düzelttim iyi forumlar.

ignatius

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
30
8
8
Re 0 tek sürüm çıktı yama onunla uyumlu, hd remaster ile bazı kişiler karıştırmış belki ondan yüklenmiyor olabilir. Re 5 tam emin olmasamda normal sürüm ve region free uyumlu olması lazım. Oyun linklerini düzelttim iyi forumlar.
Forumdakileri indirsem uyumlu sanırım. Dediğinizden bunu anlıyorum. Teşekkürler.

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]