Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

Assassin's Creed Rogue Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
Assassin's Creed Rogue Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Assassin's Creed Rogue Xbox 360 Altyazı İndir (ÇIKTI) İndir

!!! LÜTFEN HERKES OKUSUN !!!

Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi Yeni bir türkçe yama düzenlemesi ile karşınızdayız Türkçe Çeviri:animusprojesi sitesine Aittir bunu özellikle yazıyorum arkamızdan konuşan iftira atanlara küfür edenlere hazırcılara onlar kendilerini iyi bilir hakkımı bu dünyada ve ahirette haram ediyorum allaha havale ediyorum şunun altını çiziyim biz şimdiye kadar yaptığımız portların hiç birinde türkçe yama bize aittir kelimesini kullanmadık sadece xbox 360 düzenlemesini kullandık oda çok normal birşey türkçe yamaya kendi nickimizi koyuyoruz buda çok normal diğer xbox sitelerin alıp biz yaptık diye yayınlamamaları için bu işler emek ve yetenek isteyen işlerdir inşallah beni anlamışsınızdır

Evet arkadaşlar Liberation Hd olduğu gibi Scofield kardeşimizin yardımıyla bu oyunu türkçe olarak oynuyabilecez yardımlarından dolayı kendisine xbox bölümü adına teşekkür ederim :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
animusprojesi.com

Said Sürücü
Berkay Şahinoğlu
Erkam Ali Dönmez
Salih Günay
Yankı Doğan
Onur Saatcioğlu
Ömer Yiğit
Irmak Kavasoğlu
Ahmet Çelik
Ömer Öz

PS3 & XBOX 360 DÜZENLEME
PS3OYUN / XBOX360TORRENT.COM

SCOFIELD

TEST & UPLOAD
XBOX360TORRENT.COM

THE DARKNESS

TANITIM VİDEOSU (ÖZEL TEŞEKKÜR)
James_sunderland

~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~
A'dan Z'ye Xbox 360 Türkçe Yama Arşivi: Gitmek İçin Tıklayın

Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.

atalantis

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
38
11
8
Ankara
Oyunu yüklemiştim duruyordu şimdi oynama zamanı teşekürler darksider 2 içinde bi çalışma yapamayı düşünüyormusunuz pc için yaması var sanırım dosyaları açılmıyordu demiştiniz iyi çalışmalar

matea2008

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1
0
0
konya
Çok çok teşekküe ederim ALLAH razı olsun sizden elleriniz dert görmesin umarım devamı gelir

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
Oyunu yüklemiştim duruyordu şimdi oynama zamanı teşekürler darksider 2 içinde bi çalışma yapamayı düşünüyormusunuz pc için yaması var sanırım dosyaları açılmıyordu demiştiniz iyi çalışmalar

şimdilik öyle bir çalışmamız yok dostum eğer dosyaları açabilirsek konusunu açarız :)

blade184

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
9
12
0
ve beklenen son ac oyunu türkçe yamasıda geldi.Türkçe yamanın bizlerle buluşmasında emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.Emeğinize sağlık

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]