- 19 Mart 2015
- 12,545
- 254,681
- 155
Assassin's Creed Rogue Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Assassin's Creed Rogue Xbox 360 Altyazı İndir (ÇIKTI) İndir
!!! LÜTFEN HERKES OKUSUN !!!
Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi Yeni bir türkçe yama düzenlemesi ile karşınızdayız Türkçe Çeviri:animusprojesi sitesine Aittir bunu özellikle yazıyorum arkamızdan konuşan iftira atanlara küfür edenlere hazırcılara onlar kendilerini iyi bilir hakkımı bu dünyada ve ahirette haram ediyorum allaha havale ediyorum şunun altını çiziyim biz şimdiye kadar yaptığımız portların hiç birinde türkçe yama bize aittir kelimesini kullanmadık sadece xbox 360 düzenlemesini kullandık oda çok normal birşey türkçe yamaya kendi nickimizi koyuyoruz buda çok normal diğer xbox sitelerin alıp biz yaptık diye yayınlamamaları için bu işler emek ve yetenek isteyen işlerdir inşallah beni anlamışsınızdır
Evet arkadaşlar Liberation Hd olduğu gibi Scofield kardeşimizin yardımıyla bu oyunu türkçe olarak oynuyabilecez yardımlarından dolayı kendisine xbox bölümü adına teşekkür ederim
TÜRKÇE ÇEVİRİ
animusprojesi.com
Said Sürücü
Berkay Şahinoğlu
Erkam Ali Dönmez
Salih Günay
Yankı Doğan
Onur Saatcioğlu
Ömer Yiğit
Irmak Kavasoğlu
Ahmet Çelik
Ömer Öz
PS3 & XBOX 360 DÜZENLEME
PS3OYUN / XBOX360TORRENT.COM
SCOFIELD
TEST & UPLOAD
XBOX360TORRENT.COM
THE DARKNESS
TANITIM VİDEOSU (ÖZEL TEŞEKKÜR)
James_sunderland
~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~

Assassin's Creed Rogue Xbox 360 Altyazı İndir (ÇIKTI) İndir

!!! LÜTFEN HERKES OKUSUN !!!
Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi Yeni bir türkçe yama düzenlemesi ile karşınızdayız Türkçe Çeviri:animusprojesi sitesine Aittir bunu özellikle yazıyorum arkamızdan konuşan iftira atanlara küfür edenlere hazırcılara onlar kendilerini iyi bilir hakkımı bu dünyada ve ahirette haram ediyorum allaha havale ediyorum şunun altını çiziyim biz şimdiye kadar yaptığımız portların hiç birinde türkçe yama bize aittir kelimesini kullanmadık sadece xbox 360 düzenlemesini kullandık oda çok normal birşey türkçe yamaya kendi nickimizi koyuyoruz buda çok normal diğer xbox sitelerin alıp biz yaptık diye yayınlamamaları için bu işler emek ve yetenek isteyen işlerdir inşallah beni anlamışsınızdır
Evet arkadaşlar Liberation Hd olduğu gibi Scofield kardeşimizin yardımıyla bu oyunu türkçe olarak oynuyabilecez yardımlarından dolayı kendisine xbox bölümü adına teşekkür ederim

TÜRKÇE ÇEVİRİ
animusprojesi.com
Said Sürücü
Berkay Şahinoğlu
Erkam Ali Dönmez
Salih Günay
Yankı Doğan
Onur Saatcioğlu
Ömer Yiğit
Irmak Kavasoğlu
Ahmet Çelik
Ömer Öz
PS3 & XBOX 360 DÜZENLEME
PS3OYUN / XBOX360TORRENT.COM
SCOFIELD
TEST & UPLOAD
XBOX360TORRENT.COM
THE DARKNESS
TANITIM VİDEOSU (ÖZEL TEŞEKKÜR)
James_sunderland

~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~
A'dan Z'ye Xbox 360 Türkçe Yama Arşivi: Gitmek İçin Tıklayın
Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.
Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.