Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Xbox 360 Aurora 0.7B.2 Yeni Freestyle Dashboard Yükleme Kurulum Rehberi + Türkçe ÇIKTI

Aurora 0.7B.2 NOVA Türkçe Xbox 360 Yükleme Rehberi JTAG/RGH Xbox 360 Jtag-Rgh Dashlaunch 3.XX Fan Hızı Arttırma Rehberi

Aurora Nedir ?
Cevap= Arkadaşlar aurora jtag/rgh kullanıcıları için tasarlanmış bir arayüzdür fsd 3 yeni versiyonu olarak yapıldı

Aurora internetsizde yükleyebilirsiniz yalnız cover ve title update yüklemek için xboxunity.net sitesine kayıt yaptırmalısınız

Aurora Yükledikden Sonra İsteğe Bağlı Rehberler
Aurora Xbox 360 Oyun Kapağı Cover Eklenti Title Update Tema İndirme Yükleme Rehberi JTAG/RGH

Aurora Xbox 360 Oyun Kapağı Cover Eklenti Title Update Tema İndirme Yükleme Rehberi JTAG/RGH

Aurora Jtag-Rgh System Link Online Oyun Oynama Rehberi
Xbox 360 Aurora Jtag-Rgh System Link Online Multiplayer Oyun Oynama Rehberi

Aurora Türkçe Çevirisini Yapan Bomlife Arkadaşımıza Xbox Kullanıcıları Adına Teşekkür Ederim :)

AURORA (YENİ DASHBOARD) YÜKLEME REHBERİ
Xbox 360 Aurora 0.7B2 NOVA İndir Jtag-Rgh

AURORA 0.7B.2 İNDİRMEK İÇiN TIKLAYIN
Rar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM
1.)Yukarıdaki linkten aurora'yı indirin klasöre çıkartın ve usb'ye atın

2.)
Dashlaunch'a giriş yapın Paths/Default bölümüne gelin A tuşuna basın aurora nereye attıysanız hdd veya usb'ye Aurora.xex'i gösterin A tuşuna basın

3.)
Gösterdikden sonra RB Tuşununa basın hdd bölümüne gelin ve X tuşuna basarak kaydedin

4.)
Aurora Yüklemesi tamadır xbox açılıyınca otomatik aurora karşınıza çıkacaktır şimdi oyunları göstermek kaldı Start
Tuşuna basarak İçerik Bölümüne gelin Yolları Yönet alt kısmında ekleye basın Tarama Derinliği bölümünü 6 Komut Verisi bölümünü Yok Yapın ve yukarıdaki Değiştir butonuna basın

5.)
Oyuları nereye yüklediyseniz oraya gelin örnek: benim oyunlar content/000000000000 dosyasının içinde oyunlar bölümüne geldikden sonraY Tuşu ile seçin ve en sonunda 4. maddedeki sağ alt köşedeki Kaydet butonuna basın artık aurora otomatik olarak taradıkdan sonra oyunları ana ekrana çıkartacaktır

DASHLAUNCH 3.xx FAN HIZI ARTTIRMA

1.)
Dashlaunch'a giriş yapın (Dashlaunch nerede diye sormayın onu nereye yüklediğinizi ben bilemem) RB tuşu ile geçiş
yaparak aşağıda resimdeki gibi System info bölümüne gelin ve A tuşuna basın

2.)
bölüme girdikden sonra resimdeki yeşil bölümü yani fan hızını A tuşu ile akftif edeceksin sonra
Dpad tuşları ile sağ sola getirerek istediğiniz fan hızınızı seçin Ben %55 olarak seçtim siz fan hızını kaç olarak seçmek isterniz onu seçin ve ardından aşağıdaki save config butonuna basarak kaydedin ve en son olarak 3.madddeyi uygulayın yani RB ile hdd üzerine gelip X butonu ile kaydedip çıkabilirsiniz

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
hosbulduk kardesim saol benim bir sorum olacak sana müsaitsenn rgh li x boxımın dvd si orjinal oyunları acmıyor siyah bir yazı cıkıyor baslaya bastıgımda tekrardan fsd nin ana sayfasına dönüyor oyuna girmiyor son kernel güncellemesinden sonra oldugunu fark ettim sence sorun neden kaynaklasıyor olabilir teşekkürler
Ana Dashboarda geçip açmayı denedinmi peki korsan oyunları açıyormu

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
ana dashboarda gecme nasıl oluyor daha önce duymustum sanki dashtanmı giriyosun korsan oyun yok hic cihazı aldımda 4 tane orjinal oyun vardı yanında gta v hdd de yoktu dc den oynuyordum son güncellemeden sonra oyunları acmıyor dvd film takıyorum okuyor oyunlarda dedigim gibi tekrardan baslatınca fsd nin ana sayfasına dönüyor

alllah allah ilginç bir durum lensinden bir sorun olabilir diyecem ama son güncellemeden sonra böyle oldu demişsin güncelleme yaparken bir sorun çıktımı peki

ana dashboarda xboxın orta tuşuna birkere bas sağa doğru gel sistem ayarlarını göreceksin bas gelen uyarıya evet de ana dashboarda dönecektir

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
ana dash boar dedigin yer x boxın orjinal sayfasındaki yermi evet ordannda denedim aynı sonucu aldım :(

dostum olmadı birde @Ankboy soralım en son çözüm olarak bir teknik servise götürürsün onunda zamanında bir sorunu olmuştu güncelleme yaparken yanlış yaptığı için dvdrom filan açılmamıştı belki sorunu çözebilir güncelleme yaparken Disable FCRT.bin Check seçeneğini işaretlemeyi unutmuş

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
saol kardesim valla bende anlamadım daha önce kac kez kernel versiyon yeniledim hic böyle birseyle karsılasmamıstım zaten en son ankboyun verdigi versiyonu yüklemiştim :D

başıma hiç gelmedi orjinal oyun olmadığı için bir tane var 2007 aldığım arcade packden kalma :D inşallah düzelir

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155

buronto sorun ne özet geçersen tekrar iyi olur resim eklemişin ama pek anlamadım sorunu :eek:

dostum arkadaş aurora yüklemiş ardından oyunları taratmış resident evil revelation dlc lerini görmediği için hdd tümden taratmış sonra karşına bilmediği şeyler çıkmış siliyim demiş silmiş makinayı kapatmış açtığında E79 hatası almış nand yedeği elinde yok

http://www.xbox360torre.....edin-(

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
olur kardesim sen yapmam gerekenleri söyle ben uygulayım bakalım basarabilcekmiyiz hazırım :)
nand yedegini alsak ne olcak nasıl yüklücez x box acılmıyorki

nandı xell reloaded ile yazdıracaz :) şimdi hem xboxı hem pciyi ethernet ile modeme bağla yani internete bağla ardından modeme reset at ip almasını bekle tekrar xboxı dvd rom tuşundan açarak xell reloaded gel oradaki ipyi url kısmına yaz bakalım busefer girecekmi :)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
hahaha aynen basardık kardesim sayende sadece raw flahsımı ındıreyim

evet onu indir cpu ve dvd keyide bi not defterine kaydet ardından kernel güncellemesi rehberine göre nandını hazırla şimdilik reheber bu sitede yok malum olan yerden bakabilirsin hazırladıkdan sonra bana mesaj at :)

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]