Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Aurora 0.7B.1 Hotfix NOVA Türkçe Xbox 360 Jtag-Rgh'li cihazlar için çıkmıştır.İsterseniz sayfamızdan indirir kurabilirsiniz.İnternete bağlıysanız aurora üzerinden güncellemede yapabilirsiniz.

Changelog
(Fixed) RSS Feed crash
(Fixed) FileBrowser header saying 'Testing File Browser'
(Fixed) NetISO showing up in the menu even though its been disabled
(Changed) tray state empty in webui to idle
(Fixed) String Conversion issue in Msgbox Task Handler that impacted confirmation screens in the Saved Game Updater
(Added) Additional languages

Phenom11

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
14
0
1
29
Merhaba dashlaunca nasil giris yapabilirim yardimci olurmusunuz ve sicaklik degerlerim oyuna girmeden 77 oluyor baya isiniyor ve aurora surumum guncel

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
Değeriniz normal sıcaklığa oranla yüksek, bence temizlik yaptırıp termal macun sürdürmenizde fayda var. @The Darkness adminimizin önceki söylemlerinde dashlaunch herhangi bir yere yüklenebilir sizin bulmanız gerekli demiş.

Kendisi tedavi gördüğü için siteye girmiyor.

csafak081

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
4
0
1
35
Merhaba bu aurora yi otomatik başlatma yaptım fakat artık xbox orijinal menüye dönemiyorum nasıl dönebilirim acaba? Kernel 16547 idi.

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
Merhaba, kolun ortasındaki tuşa basın, RB tuşuna basarak sistem ayarları kısımından dönebilirsiniz.

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
Aurora 0.7B.2 Hotfix NOVA türkçe sürümü xbox 360 jtag-rgh'li cihazlar için çıktı. İlk sayfadan indirebilirsiniz veya konsolunuz internete bağlı ise start tuşuna basıp bilgi bölümünden aurorayı güncelleyebilirsiniz.

A while ago, Aurora 0.7b.1 started crashing during asset downloads. There has been a community patch available by Stelio to block these calls. We are happy to announce that Stelio helped fixing the issue in Aurora, and we can now release an official hotfix that allows asset downloading without crashes again:

Changelog
  • (Fixed) Unhandled exception when downloading title assets or refreshing artwork. ~SK
  • (Fixed) Thread synchornization bug with logger causing malformed log entries, and intermittent crashes in the NetDebug Client tool. ~SK

omatur

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
6
0
1
Merhaba sürüm bu şekilde 6b xboxı açtığımda 7b güncellemesi var uyarısı geliyor. Bu şekilde online güncellesem kernel vs problem yaşar mıyım? Sorunsuz kullanıyorum şuan ve çekiniyorum kurcalayamaya.

Ekli dosyalar

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
Merhaba sürüm bu şekilde 6b xboxı açtığımda 7b güncellemesi var uyarısı geliyor. Bu şekilde online güncellesem kernel vs problem yaşar mıyım? Sorunsuz kullanıyorum şuan ve çekiniyorum kurcalayamaya.
Merhaba, online güncelleyebilirsiniz herhangi bir sorun olmaz.

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]