- 11 Temmuz 2015
- 1,369
- 22,248
- 113
- 32
Cold Fear (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Cold Fear (PS2) PS4 Türkçe Altyazı Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)
Alperrenkli arkadaşımızın notu:
Cold Fear oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren Fearless arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Normalde piyasada 2 yama bulunuyordu, ben ücretsiz olan yamayı port ettim. Ücretli olan yama da paylaşılmıştı, fakat ücretli olduğu için ücretsiz olarak paylaşılan yamayı port etmeyi tercih ettim. Herkese şimdiden iyi oyunlar diyorum.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
KAYIT SORUNU YAŞADIM DEMEMENİZ İÇİN
Oyunun kayıt kısımları ilk canavarla karşılaştıktan sonra başlıyor. Aşağıdaki resimlere bakarsanız görürsünüz zaten
Bu bölüme gelene kadar (yaratık bölümüne) ölmeyin. Çünkü oyun bu bölüme kadar herhangi bir kayıt yapmıyor.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
FEARLESS
PS4 TOOL
ALUIGI
PROGRAMLAMA, PS4 PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLİ
OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK
~ İNDİRME LİNKLERİ ~
NOT: Linkleri görebilmek için sağ alt köşede like butonu var ona basınız. Ardından sayfanın en altında cevap yaz kısmında yorum yapınız. Linkler açılacaktır. Şimdiden teşekkür ederim

Cold Fear (PS2) PS4 Türkçe Altyazı Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)

Alperrenkli arkadaşımızın notu:
Cold Fear oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren Fearless arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Normalde piyasada 2 yama bulunuyordu, ben ücretsiz olan yamayı port ettim. Ücretli olan yama da paylaşılmıştı, fakat ücretli olduğu için ücretsiz olarak paylaşılan yamayı port etmeyi tercih ettim. Herkese şimdiden iyi oyunlar diyorum.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
KAYIT SORUNU YAŞADIM DEMEMENİZ İÇİN
Oyunun kayıt kısımları ilk canavarla karşılaştıktan sonra başlıyor. Aşağıdaki resimlere bakarsanız görürsünüz zaten

TÜRKÇE ÇEVİRİ
FEARLESS
PS4 TOOL
ALUIGI
PROGRAMLAMA, PS4 PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLİ
OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK
~ İNDİRME LİNKLERİ ~
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.