- 10 Mart 2015
- 31,707
- 3,693
- 113
-
Öne çıkan konu

Başlık: Daymare 1994 Sandcastle MULTi13-ElAmigos
Tür: Aksiyon, Macera, Korku, Shooter
Geliştirici: Invader Studios
Yayıncı: Leonardo Interactive, 4Divinity
Çıkış Tarihi: 30 Ağu, 2023
Diller: Türkçe, English, French, Italian, German, Spanish
Dosya Boyutu: 19.62 GB / Sıkıştırılmış
Linkler: Torrent, Google Drive, Mediafire, Pixeldrain, Uptobox, 1Fichier.
Ücretsiz Hızlı Tek Link Tam Sürüm PC Daymare 1994 Sandcastle Oyun İndir - Free Download Daymare 1994 Sandcastle PC Game
~ AÇIKLAMA ~
Daymare: 1994 Sandcastle, eleştirmenlerden tam not almış olan Daymare:1998 oyununun öncülüdür ve üçüncü şahıs kamerasından oynanan bir hikaye odaklı hayatta kalma korku oyunudur. Eskiden devlet adına çalışan bir ajan olan, ancak şu an HADES adında özel bir birlik için çalışan Dalila Reyes'in gözünden tanıklık edin ve tarihin en gizemli ve ikonik yerine girmeye hazır olun. Ancak dikkatli olun, yerin altındaki, ıssız askeri araştırma merkezinde sizi ölümcül ve ürpertici bir şey bekliyor!
Dünyanın en ileri teknolojili ve yenilikçi silahlarından birini alın ve daha önce hiçbir yerde görmediğiniz yaratıklara yaratıklara karşı savaşacağınız ve hepsi keşfedilmeyi bekleyen hikayeleri deneyimleyin. Vahşi ve ölümcül düşmanların, muhteşem aksiyon dolu oyun mekaniklerinin, çevre bulmacalarının, sakin müziklerin, bolca keşfin ve yüksek dozda konsantre korkunun bir potada mükemmel bir şekilde eridiği Daymare: 1994 Sandcastleı keşfedin. Hiçbir yer güvenli değil, özellikle kabuslarınız tarafından kovalanıyorsanız.
~ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ ~

~ TANITIM VIDEOSU ~
~ SİSTEM GEREKSİNİMLERİ ~
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required)
İşlemci: Intel®Core i5-4460, 2.70GHz or AMD FX-6300 or better
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD Radeon R7 260x with 2 GB Video RAM
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 23 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required)
İşlemci: Intel®Core i7-3770 or AMD FX-9590 or better
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 or AMD Radeon RX 480 with 3GB VRAM
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 23 GB kullanılabilir alan
~ İNDİRME LİNKLERİ ~
✓1FICHIER
✓PIXELDRAIN
DAYMARE 1994 SANDCASTLE UPDATE V6564-ELAMIGOS
Filecrypt Şifresi(Password): 221
Rar Şifresi(Password): www.ovagames.com
Desteklenen Diller:
Türkçe, English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese-Brazil, Polish, Russian, Japanese, Korean, Simplified Chinese, Traditional Chinese
Release Notes:
ElAmigos release, game is already cracked after installation (crack by Codex/Rune or FLT).
Installation time with 16 threads CPU and SSD – 4 minutes. Credits to Razor12911.