Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

Dishonored Xbox 360 |Jtagrip-XEX| Oyun İndir |JTAG-RGH|FULL-Tek Link|

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
Ücretsiz Hızlı Tek Link Full Tam Sürüm Xbox 360 Jtag-Rgh Oyun İndir - Free Download Xbox 360 Jtag-Rgh Game

NAME
Dishonored
LANGUAGE
Multi
DATE
2012
GENRE
Action
FORMAT
[Jtag/RGH]
SIZE
4,3 Gb

*** ÖNEMLİ BİLGİ NOTLARI OKUYUN***
-Dosyaları çıkarmak için Rar,Part 1,Part 2 şeklinde ise "Winrar" programını. 001,002,bzip,tar şeklinde ise "7zip" programını kullanın.

-.Rev partları eksik veya hatalı ciltleri kurtarmakda işe yarıyor. Sorun yaşamadığınız sürece indirmenize gerek yok.

-Arşiv hatalı,bozuk vb. sorunlar ile karşılaşırsanız. Eksik indirmiş olabilir veya winrar sürümünüz düşük olduğu için bu uyarıyı almış olabilirsiniz. Sürümünüzü güncelleyin ve tekrar çıkartmayı deneyin. Winrar Programı İndir / 7Zip Programı İndir

-İlk parta sağ tıklayın "Winrar ile buraya çıkart" butonuna bastıkdan sonra oyun dosyaları çıkacak. Eğer rar şifresinde sorun yaşarsanız el ile girin.

-Google Drive için kota aşıldı sorunu yaşarsanız çözümüne BURADAN . 1Fichier bağlanma sorunu yaşarsanız BURADAN ulaşabilirsiniz.

-Bu oyunlar jtag-rgh'li xbox 360 cihazları içindir. "GOD" formatlı oyun "ISO2GOD" programı ile, "JtagripXex" yazan oyun ise "EXiSO" programı ile çevrilmiş hazır oyundur. Her iki oyun içinde başka hiç bir işlem yapmanıza gerek yok.

-Aurora dosya yöneticisi, xex menü veya ftp aracılığı ile oyunları attığınız bölüme taşıyarak oynayabilirsiniz.

-Gerekli bütün rehberleri BURADAN bulabilirsiniz.
~ İNDİRME LİNKLERİ ~

Link Mega: Download – Password: RAP7HOR
—————————
Dishonored – (NTSC-U) – (Jtag/RGH): Lets1FileGoogle

tin

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
14
1
3
47
Bu sürümde yama çalışıyor, şükürler olsun ki sonunda uyumlu bir sürüm buldum.
Önce ISO'ya sonra RIP'e çevirince yama başarılı oldu, teşekkürler.

Kapln1903

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
2
0
1
24
Bu sürümde yama çalışıyor, şükürler olsun ki sonunda uyumlu bir sürüm buldum.
Önce ISO'ya sonra RIP'e çevirince yama başarılı oldu, teşekkürler.
Ben yapamadım yamayı disk hatası veriyor türkçe yamayı kurup isoya çevirmeyi denesem olur mu

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
31,707
3,693
113
Ben yapamadım yamayı disk hatası veriyor türkçe yamayı kurup isoya çevirmeyi denesem olur mu
Ne yazık ki türkçe yamaya uygun bulunmuyor. Aradık taradık ama hep farklı versiyonlar var. Yukarıda ki arkadaş god formatında bir tane bulmuştu ve çevirip türkçe yapabilmişti ne yazık ki o link de silindiği için bir şey yapamıyoruz. Geçen sene bütün konuların linkleri güncellendiği için yorum eski kaldı.

Kapln1903

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
2
0
1
24
Ne yazık ki türkçe yamaya uygun bulunmuyor. Aradık taradık ama hep farklı versiyonlar var. Yukarıda ki arkadaş god formatında bir tane bulmuştu ve çevirip türkçe yapabilmişti ne yazık ki o link de silindiği için bir şey yapamıyoruz. Geçen sene bütün konuların linkleri güncellendiği için yorum eski kaldı.
Anladım sağlık olsun ne diyelim sürüm yamaya uyuyor oyun açılıyor fakat oyuna girdiğimde disk okunamıyor hatası alıyorum yamayı yapmadan oyun gayet güzel çalışıyor ingilizcede türkçe yapınca disk hatası veriyor

Xboxsever

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
11
0
1
23
HOCAM BOMBA HABER!!!! YAMA UYUMLU buldum ancak bu siteden değil paylaşsam linki sorun olur mu rom sitesinden

Xboxsever

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
11
0
1
23
Bulduğuna sevindim. Paylaş ben indirip upload eder yayınlarım.
bu hocam ,iso dosyası gelecek onu exiso ile çevirdikten sonra yamayı atmalıyız jtagrip yaptıktan sonra god yapmamız lazım bu sitede jtagrip oyunlar operation failed hatası veriyor god yapıp atmak daha sağlıklı ondan sonra oyunları attığımız yere atabiliriz eğer download sayfası gelmez ise işaretlediğime girin ve biraz bekleyin download gelecek ondan sonra download basarsınız, biraz beklettikten sonra Google'dan inecek

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
31,707
3,693
113
bu hocam ,iso dosyası gelecek onu exiso ile çevirdikten sonra yamayı atmalıyız jtagrip yaptıktan sonra god yapmamız lazım bu sitede jtagrip oyunlar operation failed hatası veriyor god yapıp atmak daha sağlıklı ondan sonra oyunları attığımız yere atabiliriz eğer download sayfası gelmez ise işaretlediğime girin ve biraz bekleyin download gelecek ondan sonra download basarsınız, biraz beklettikten sonra Google'dan inecek
Paylaştığınız oyunu indirip jtagripe çevirdim. Ardından türkçe yamanın (setup halinde) paylaşılanı indirip açtım ve dosya doğrulaması yaptım. Sonuç %100 uyumlu bi oyunu daha kurtardık. Paylaşım için teşekkür ederim. Müsait bir zaman upload eder türkçe yama konusuna eklerim.

Xboxsever

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
11
0
1
23
Paylaştığınız oyunu indirip jtagripe çevirdim. Ardından türkçe yamanın (setup halinde) paylaşılanı indirip açtım ve dosya doğrulaması yaptım. Sonuç %100 uyumlu bi oyunu daha kurtardık. Paylaşım için teşekkür ederim. Müsait bir zaman upload eder türkçe yama konusuna eklerim.

Bir oyunu daha kurtardık derken , başka oyunlarda mı var uyumlu olmayan? İsterseniz yazın araştırp bakayım

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
31,707
3,693
113
Bir oyunu daha kurtardık derken , başka oyunlarda mı var uyumlu olmayan? İsterseniz yazın araştırp bakayım
Geri bildirim olarak sadece bu oyunu söylemişlerdi. Şuan için başka oyun yok.

Diğeri başkaydı türkçe yamasız bi oyundu onu bulup paylaşmıştım aklıma geldi öyle yazmışım :D

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]