Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

Exiso & God2iso & Iso2God & Xbox Image Browser Xbox 360 Kullanım Rehberi JTAG/RGH

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Exiso & God2iso & Iso2God & Xbox Image Browser Xbox 360 ISO Hacker V4 Mac-Apple Kullanım Rehberi (JTAG/RGH)

ISO2GOD ANLATIMI

Iso2God Nedir God Format Nedir ?

Açılımı Games On Demand
Xbox Live Üzerinden Satın Alınıp İndirilen Oyunlar Anlamına Geliyor.Böylelikle Bu Oyunlar Ana Dashboardda Rahatlıkla Gözüküyor

!!! Önemli Not !!!

God Formatlı Oyunlara Hiç Bir Şekilde Mod Türkçe Yama vb. Şeyler Yüklenmez Yüklemesi Farklı Oyunlar (Wolfenstien The New Order) Haricinde God Formatına Çevirip Atmanızı Önermem

Xbox 360 Iso2God Programı İndir Jtag-Rgh

https://mega.nz/#!69dm1.....WGmFLY

Rar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM

Programı açın Add ISO butonuna tıklayın

A.)Image Location bölümünde Browser sekmesine tıklayın ve iso dosyasını gösterin

B.)Output Location bölümü God formatını nereye çıkartılacağını gösterir herhangi bir klasör oluşturarak gösterebilirsiniz

C.)Temporary Location bölümü geçici dosya bölümünü gösterir formatı çevirdikden sonra silebilirsiniz

Buişlemler bittikden sonra Add Iso bölümüne tıklayın

!!! Önemli Not !!!

Padding Removal altındaki Mode Seçeneğini Her Zaman Full ISO (REBUILT) Olarak Seçin Aksi Takdirde God Formatını Iso ya Ardından Exiso ile JtagRip Yapamazsınız

add iso dedikden sonra convert iso basarak oyunumuzu god formatına çevirebiliriz

God Formatlı Oyunumuz Hazır :)

GOD2ISO ANLATIMI

God2Iso Nedir ?
God Formatlı Oyunları Yani Data001 Data002 Gibi Klasörü Olan Oyunları Iso Haline Getirmeye Yarayan Programdır

Xbox 360 God2Iso Programı İndir Jtag-Rgh

https://mega.nz/#!isEi2.....RRDAfA

1)Programı Açın Add Butonuna Basın

EXISO GUI ANLATIMI

Exiso ve Jtagrip Oyun Nedir ?

Exiso Iso Dosyasını Jtagrip (xex) Formatına Çeviren Programdır

Jtagrip ise Dosyaları Açık Bir Şekilde Görmemizi Sağlayan Bu Sayede Türkçe Yama Mod Vb. Şeyleri Yüklememizi Sağlayan Bir Format Türüdür

şöyle bir örnek veriyim bilgisayarda biliyorsunuzdur oyunlar iso formatlı oluyor daemon tools veya benzeri bir araçla açıp setup dosyasından bilgisayarınıza kuruyorsunuz C:/Program Files gibi dosyaları açık birşekilde kurarak oyunu oynamanızı sağlıyor

Xbox 360'da ise Exiso Programıyla iso formatını aynı bilgisayarda yüklemiş gibi dosyaları açık hale getirirerek oynamamızı sağlıyor nasıl Pc'de .exe dosyasından başlatıyorsak Xbox 360da Default.xex dosyasından oyunları başlatıyoruz veya aurora fsd3 gibi arayüzlerden başlatabiliyoruz

Xbox 360 Exiso Programı İndir Jtag-Rgh

https://mega.nz/#!WpESH.....ptodHc

1)Programı Açın

2)Input Bölümünden Open Basın ISO Dosyasını Gösterin

Output Kısmından Jtagrip Oyunu Nereye Çıkartacağını Gösterin

Remove System Update Folder Tikini İşaretleyin

Ok Butonuna Basarak Oyunu Jtagripe Çevirebilirsiniz

XBOX IMAGE BROWSER ANLATIMI

Xbox Image Browser Nedir ?

ISO Dosyasını Jtagrip Formatına Çeviren Programdır (Exiso Programıyla Aynı Görevi Görür)

Xbox 360 Xbox Image Browser Programı İndir Jtag-Rgh

https://mega.nz/#!roMCB.....C_CFjo

1)Programı Yönetici Olarak Çalıştırın File/Open Image File Basın Ve Iso Dosyasını Gösterin

Xbox 360 ISO Hacker V4 Mac - Apple ISO Formatlı Oyunları Jtag-Rgh Oyun Çevirme Rehberi

Mac-Apple İşletim Sistemi Kullanan Arkadaşlarımızın Iso Formatlı Oyunları Jtagrip Formatına Çevirmesine Yarıyor

Xbox 360 ISO Hacker V4 Mac - Apple ISO Formatlı Oyunları Jtag-Rgh Oyun Çevirme Programı İndir

https://mega.nz/#!P50BH.....Lzuw7I

Xbox 360 ISO Hacker V4 Mac - Apple ISO Formatlı Oyunları Jtag-Rgh Oyun Çevirme Videolu Anlatım

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
yardım edicek yok mu

böyle devam ederse ban yiyeceksin uyarmadı deme dostum tamam anlıyorum yenisin bilgin yok bizlerde rehberler hazırlıyoruz dlc nasıl yüklenir türkçe yamalar nasıl yüklenir diye rehberlere bakarak yapabilirsin

ayrıca life is strange bölüm 2 dlc olarak yüklenecek @tarique arkadaşımız konudada yazıyor nasıl yükleneceğini oradan takip edebilirsin ayrıca rgh bölümünde title update + dlc nasıl yükleneceğini anlattım

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Dediğiniz gibi bu konuda yeniyim kusura bakmayın.Peki daha soru sormamam için rehberlerin tek link de toplanmış şekli var mı

yok dostum yanlış anlama tabikide soru sorabilirsin sorma demiyorum ama üst üste flood yani alt alta yardım yokmu diye mesajlar atıyorsun ondan dolayı dedim

Xbox360 Reset Glitch Hack

bu bölümde rgh ile ilgili konular sabit konularda mevcut eğer yapamadığın yer olursa yardımcı olurum :)

avrack16

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
1
0
0
arkadaş kolay gelsin güncelleme istiyor galiba resimli anlatım da sorun var galiba göstermiyor .teşekkürleri yaptık gene yok .

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155

xbox

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
13
3
0
gta 5 god halinde dosyayı alıyorum 4 kb lik olanı seçiyorum iso ya çeviriyorum jtagrip yapıcam unable xbox360 iso yazıyo arkadaş ne biçim iş bu ya biri yardım etsin sırf Türkçe yama kurmak için 3 saatir uğraşıorum
GOD dosyasını GAMES content 000000000000 gta 5 den data falan vardı onları aldım ama birde normal direk content de gta 5 varda onla alakası yok heralde neyse olmuyo x box 360 dan aldıgım god dosyası

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
gta 5 god halinde dosyayı alıyorum 4 kb lik olanı seçiyorum iso ya çeviriyorum jtagrip yapıcam unable xbox360 iso yazıyo arkadaş ne biçim iş bu ya biri yardım etsin sırf Türkçe yama kurmak için 3 saatir uğraşıorum
GOD dosyasını GAMES content 000000000000 gta 5 den data falan vardı onları aldım ama birde normal direk content de gta 5 varda onla alakası yok heralde neyse olmuyo x box 360 dan aldıgım god dosyası

dostum biraz sakin ol anlıyorum seni bazı oyunlarda God formatından jtagripe çevirirken sorunlar olabiliyor onun nedeni ise Goda çevrilirken Rebuilt iso tiki kaldırılmasından kaynaklı maalesef şimdi bir işlem yapamazsın oyunu tekrardan indirmen lazım

xbox

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
13
3
0

dostum biraz sakin ol anlıyorum seni bazı oyunlarda God formatından jtagripe çevirirken sorunlar olabiliyor onun nedeni ise Goda çevrilirken Rebuilt iso tiki kaldırılmasından kaynaklı maalesef şimdi bir işlem yapamazsın oyunu tekrardan indirmen lazım
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ben x box ı direk jtaglı oyunlu falan aldıgım için nasıl kurulduğunu bilemedim deniyim dedim olmadı uzun lafın kısası Gta 5 i jtağrip halinde indirebileceğim bir link var mıdır yoksa da tr yama konusundan bidaha indirtim ancak oyunu gene Games content 00000 a atıcaz demi title update ve dlc kısmıyla alakası yoktur heralde
İyi geceler

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ben x box ı direk jtaglı oyunlu falan aldıgım için nasıl kurulduğunu bilemedim deniyim dedim olmadı uzun lafın kısası Gta 5 i jtağrip halinde indirebileceğim bir link var mıdır yoksa da tr yama konusundan bidaha indirtim ancak oyunu gene Games content 00000 a atıcaz demi title update ve dlc kısmıyla alakası yoktur heralde
İyi geceler
rica ederim dostum hazır jtagrip versiyonu sitemizde yok ama iso şeklinde indirip exiso ile jtagripe çevirebilirsin linki türkçe yama konusunun ilk sayfasında vermiştim hızlı bir şekilde indirebilirsin tabi akk belasına yakalanmadıysan

önyükleme dosyalarını Hdd1/content/0000000 içine atman lazım 2.dvd yani oyunun dvdsini istediğin bölüme atabilirsin onda sorun yok

theone84

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
1
0
0
Kardeş teşekkür etmeme rağmen linkleri ve resimleri göremiyorum.

xbox

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
13
3
0
rica ederim dostum hazır jtagrip versiyonu sitemizde yok ama iso şeklinde indirip exiso ile jtagripe çevirebilirsin linki türkçe yama konusunun ilk sayfasında vermiştim hızlı bir şekilde indirebilirsin tabi akk belasına yakalanmadıysan

önyükleme dosyalarını Hdd1/content/0000000 içine atman lazım 2.dvd yani oyunun dvdsini istediğin bölüme atabilirsin onda sorun yok
Peki sağolasında sadece dcd 2 yi indirip tr yamayı atıp oynasam on yükleme dosyaları kalsa olur mu

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]