Teşekkürler Darkness reis yine yaptınız yapacağınızı :dd
Ben bu kadro yenileme konusunda biraz cahilim.Hep kendim tek tek uğraşıyordum transferlere artık o kadar vaktim yok. İlk defa denedim bu olayı ama maalesef eski kadrolar gözüküyor her seferinde şöyle yaptım;
- usb ye xboxa göre formatlayıp squad dosyasını usb ye attım
- horizon programını açıp sırasıyla 1- Tools 2- package manager yapıp oyundaki numaraları buradaki dosyaya verip save rahas ardındanda save to device yapıp flasha yolladım o dosyayı
-Daha sonrada işte xbox fifa save klasörünün içine atıp yapıştırdım. Herşey düzgün sanki ama olmuyor. Bu olayı ilk kez yaptığım için bir cahile anlatır gibi anlatırsanız seviniim.Saygılar
bu dosya sizin tarafınızdan oluşturulmamış ve kullanılamaz diye uyarı veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Rardan çıkan dosyayı fifa 18 klasöründeki save dosyasına kopyaladım şimdi de hasar görmüş diye kabul etmiyor... Zahmet olmazsa ilk adımdan son adıma anlatabilir misiniz? Aurora var jtagli xbox. oyunu usbden kopyalıyorum sonrasında 454...9f8 gibi bi dosya söylemiştiniz onun içindeki dosyada save dosyası var oraya da rardan çıkan dosyayı yapıştırıyorum.
Save kurulumdaki gibi yüklemen lazım, yanlış profil,device ve console id girdiysen bu tür hata alabilirsin.
Rardan çıkan dosyayı fifa 18 klasöründeki save dosyasına kopyaladım şimdi de hasar görmüş diye kabul etmiyor... Zahmet olmazsa ilk adımdan son adıma anlatabilir misiniz? Aurora var jtagli xbox. oyunu usbden kopyalıyorum sonrasında 454...9f8 gibi bi dosya söylemiştiniz onun içindeki dosyada save dosyası var oraya da rardan çıkan dosyayı yapıştırıyorum.
Merhaba,
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Fifa 2018' i yeni kurdum. Kadro güncellemesi için en son verilen güncellemeyi kurmak yeterli mi? Yoksa bundan önce verilenleri de kurmak gerekir mi?
Teşekkür ederim, (nod)
Merhaba her zaman son güncellemeyi yüklemen yeterlidir.