Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

FIFA 21 Xbox 360 |Jtagrip-XEX| Mod Oyun İndir |JTAG-RGH|FULL-Tek Link|

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
öncelikle emeğinize sağlık çok iyi düşünülmüş, fifa 19 ile bu dosyaları pcde birleştirip yüklesek olur mu
eğer olmaz ise fifa19 dosyası içine mi yoksa normal oyun klasörü içine atsak yeterli mi , yine yeni kadroları kullanabilir miyiz?
Gerekli bilgilendirmeleri konuda yaptık. Bu oyunu indirip oyunlarınızı nereye atıyorsanız oraya atın, ama xbox hdd yerine harici usb hdd seçin çünkü bir arkadaşımız xbox'ın harddiskine kopyalarken sorun olduğunu atmadığını söyledi. Sitemizde paylaşılan kadro güncellemesini kullanabilirsiniz.

Ardkar

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
2
0
1
22
Abi günlerdir yüklemeye çalışıyorum ama ilk 2 link hata veriyor diğerleri ise inmiyor jdowloder 2 bile kullandım hiçbir şekilde yapamadım rica etsem bir kontrol eder misin :)

Lee Jun-Fan

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
10 Mart 2015
30,922
3,171
113
Abi günlerdir yüklemeye çalışıyorum ama ilk 2 link hata veriyor diğerleri ise inmiyor jdowloder 2 bile kullandım hiçbir şekilde yapamadım rica etsem bir kontrol eder misin :)
Merhaba, zippyshare sitesi mart sonunda kapandığı için indirme yapamazsınız. Şuan sadece 1fichier çalışıyor vpn aracılığı ile indirebilirsiniz.

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]