Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

Grand Theft Auto V Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Gta 5 (V) Xbox 360 Türkçe Yama Altyazı İndir (ÇIKTI)

Grand Theft Auto V Xbox 360 Türkçe Yama Altyazı İndir (ÇIKTI)

Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız şaka şaka bunu yazmıyacam :D uzun süredir beklediğiniz Gta V Türkçe yamasını sonunda çıkartabildik beklediğinize değecek bir yama düzenlemesi olduğuna inanıyorum biliyorsunuz Türkçe Çeviri:Technogame ait Ana görevler ve Yan Görevler olmak üzere oyun title update 26 ile %100 olarak denenmiştir testini yapan Mit40 arkadaşımıza teşekkür ederim yamada bazı ufak tefek yerler ingilizce olabiliyor TU:26'nın ve DLClerin azizliğinden pek fazla önemli değil o kadarıda olsun değilmi :) iyi oyunlar dilerim...

bunu özellikle yazıyorum arkamızdan konuşan iftira atanlara küfür edenlere hazırcılara onlar kendilerini iyi bilir hakkımı bu dünyada ve ahirette haram ediyorum allaha havale ediyorum

arkadaşlar özelden bana gta v ile ilgili birşey sormayın hatta gta v görmek bile istemiyorum o derece şu oyun çıktı çıkalı yardım etmekden ciddi bir şekilde sıkıldım türkçe yaması çıktıdan sonra neredeyse 100 üzerinde mesaj aldım türkçe yama içinde kurulumu ne yapılacaklarını hepsini belirttim bakarak deneyerek en önemlisi okuyarak yapabilirsiniz iyi forumlar dilerim

TÜRKÇE ÇEVİRİ: TECHNOGAME
Oğuz Gürsel
Ayça Öğüt
Nurullah Aktaş
Halil Yetkin
Doğukan Özütürk
Furkan Akbaş
Kaan Uçar
Gökhan Uçar
Ali Ekber Ağzıbüyük
Enes Çakır
Kerim Can Ulusu
Murat Gençoğlu
Alican Sağlam
Batuhan Gengönül
Berker Atak
Enes Kaşıkçı
Kaan Karaaslan
Kuzey Berat Osmanağaoğlu
Mert Mesut Demir
Mete Alkan
Bilal Ön
Cem Güllü
İnan Madak
Murat Kuvvetli
Mehmet Eray Nalbantoğlu
Ertan Yıldırım
Doğa Can Yanıkoğlu
Mervan Savğa
Süleyman Selçuk Sevim
Yusuf Çiftçibaşı
XBOX 360 DÜZENLEME & UPLOAD
THE DARKNESS

TEST
MİT40

~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~
A'dan Z'ye Xbox 360 Türkçe Yama Arşivi: Gitmek İçin Tıklayın

Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.

blade184

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
9
12
0
ne yalan söyleyeyim içimdem geçiriyordum The Darkness bu yamayı yılbaşı gecesi patlatır diye :)
2016 yılına türkçe yama ile giriyoruz ama artık eski nesil'e oyun kaliteli oyunlar çıkmadığı için türkçe yama olayı azalacak galiba ,neyse önemli değil
Bu yamada emeği geçen herkesden allah razı olsun.

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155

boşuna demiyorum dostum burada eğer bir konu açılırsa yarım kalmaz diye :) yeni türkçe yamalar gelecek yalnız şimdilik ara verdim ileride konularını açarım düzenlemeye sonra başlarım artık kendime zaman ayırmam lazım :)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155

türkçe yamayı indir içindeki türkçe yama kurulumunu okduğunda cevabı alıcaksın :)

hasancanözd

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1
1
0
xboxda yeniyim oyunu az önce kurdum ama yama nasıl kurulur bilmiyorum yardım edermisiniz

Pioneer

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
8
1
0
Usta sen var ya sen, sen çok kral adamsın. Adamın dibisin sen... :)

pikolata

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
24
4
0
The Darkness çok saol sayende bircok oyunu türkçe oynamak gibi bir zevk yaşıyoruz.

Endelo46

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
20
0
1
Hocam çalışmalarına birkez daha hayran oldum.Allah razı olsun....Emeğine sağlık

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Ekli dosyayı görüntüle 136
abi lütfen cevapla çok uğraştım abi şimdi ben bir dosyayı iso ya çevirdim sonra exiso ile çevirdim ama sadece dvd 2 oluştu vd dvd 1'de de yukarıdaki gibi dosyalar var nasıl yapıcam söyle lütfen :D

tamam çevirmişsin dostum şimdi ilk dvddeki yani resimde gösterdiğin 54540847 klasörünü hdd1/content/00000 içine at ön yükleme dosyalarını yüklemiş olursun ardından 2.dvd oyun dvdsi yani onuda türkçe yamayı içine at ardından title update 26 yükle oyna

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
valla arkadaşlar 95 türkçe yama düzenlemesi yaptım hiç bu kadar yorum görmemiştim :D rica ederim iyi oyunlar :)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155

şimdi online oynamak istersen Xkey öneririm yalnız yurdışından getirdikleri için pahalı oluyor ve her türkçe yama yüklenmiyor ac serilerini yükleyeni duydum örneğin walkingdead gibi xbla olanları yükleyemezsin

eğer offlien oynarım dersen jtag öneririm xbla dlc türkçe yama trainer gibi şeyleri rahatlıkla yüklersin + bazı systemlink destekleyen oyunları online kendi yazılımı üzerinden oynayabilirsin örneğin:Cod black ops 2-3 gears of war serisi gibi

özelden mesaj atabilirsin

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]