- 19 Mart 2015
- 12,545
- 254,681
- 155
Gta 5 (V) Xbox 360 Türkçe Yama Altyazı İndir (ÇIKTI)
Grand Theft Auto V Xbox 360 Türkçe Yama Altyazı İndir (ÇIKTI)
Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız şaka şaka bunu yazmıyacam
uzun süredir beklediğiniz Gta V Türkçe yamasını sonunda çıkartabildik beklediğinize değecek bir yama düzenlemesi olduğuna inanıyorum biliyorsunuz Türkçe Çeviri:Technogame ait Ana görevler ve Yan Görevler olmak üzere oyun title update 26 ile %100 olarak denenmiştir testini yapan Mit40 arkadaşımıza teşekkür ederim yamada bazı ufak tefek yerler ingilizce olabiliyor TU:26'nın ve DLClerin azizliğinden pek fazla önemli değil o kadarıda olsun değilmi
iyi oyunlar dilerim...
bunu özellikle yazıyorum arkamızdan konuşan iftira atanlara küfür edenlere hazırcılara onlar kendilerini iyi bilir hakkımı bu dünyada ve ahirette haram ediyorum allaha havale ediyorum
arkadaşlar özelden bana gta v ile ilgili birşey sormayın hatta gta v görmek bile istemiyorum o derece şu oyun çıktı çıkalı yardım etmekden ciddi bir şekilde sıkıldım türkçe yaması çıktıdan sonra neredeyse 100 üzerinde mesaj aldım türkçe yama içinde kurulumu ne yapılacaklarını hepsini belirttim bakarak deneyerek en önemlisi okuyarak yapabilirsiniz iyi forumlar dilerim
TÜRKÇE ÇEVİRİ: TECHNOGAME
THE DARKNESS
TEST
MİT40
~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~

Grand Theft Auto V Xbox 360 Türkçe Yama Altyazı İndir (ÇIKTI)

Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız şaka şaka bunu yazmıyacam
bunu özellikle yazıyorum arkamızdan konuşan iftira atanlara küfür edenlere hazırcılara onlar kendilerini iyi bilir hakkımı bu dünyada ve ahirette haram ediyorum allaha havale ediyorum
arkadaşlar özelden bana gta v ile ilgili birşey sormayın hatta gta v görmek bile istemiyorum o derece şu oyun çıktı çıkalı yardım etmekden ciddi bir şekilde sıkıldım türkçe yaması çıktıdan sonra neredeyse 100 üzerinde mesaj aldım türkçe yama içinde kurulumu ne yapılacaklarını hepsini belirttim bakarak deneyerek en önemlisi okuyarak yapabilirsiniz iyi forumlar dilerim

TÜRKÇE ÇEVİRİ: TECHNOGAME
XBOX 360 DÜZENLEME & UPLOADOğuz Gürsel
Ayça Öğüt
Nurullah Aktaş
Halil Yetkin
Doğukan Özütürk
Furkan Akbaş
Kaan Uçar
Gökhan Uçar
Ali Ekber Ağzıbüyük
Enes Çakır
Kerim Can Ulusu
Murat Gençoğlu
Alican Sağlam
Batuhan Gengönül
Berker Atak
Enes Kaşıkçı
Kaan Karaaslan
Kuzey Berat Osmanağaoğlu
Mert Mesut Demir
Mete Alkan
Bilal Ön
Cem Güllü
İnan Madak
Murat Kuvvetli
Mehmet Eray Nalbantoğlu
Ertan Yıldırım
Doğa Can Yanıkoğlu
Mervan Savğa
Süleyman Selçuk Sevim
Yusuf Çiftçibaşı
THE DARKNESS
TEST
MİT40

~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~
A'dan Z'ye Xbox 360 Türkçe Yama Arşivi: Gitmek İçin Tıklayın
Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.
Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.