GTA San Andreas PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

zexon99

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
11 Haz 2019
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
19
Abicim siyah ekran sorunu var ya
 

razziel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2017
Mesajlar
5
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Oyun siyah ekranda kalıyor yama sorunlu mu arkadaşın dediği gibi
 

çağ

Süper Moderator
Süper Moderator
Katılım
11 Tem 2015
Mesajlar
1,088
Tepkime puanı
13,668
Puanları
113
Yaş
28
Oyun siyah ekranda kalıyor yama sorunlu mu arkadaşın dediği gibi
Hayır, sorunlu değil yama. Siyah ekranda kalabiliyor maalesef. Oyunu açmadan önce multiman'e giriş yapın ve oyunun üzerine gelip kare tuşuna basın. Sol alt köşede seçenekler göreceksiniz.

BD ve Dahili kutucuklarını işaretleyin.
Harici disk üzerinden oynuyorsanız. BD ve Harici kutucuklarını işaretleyin.

Bu işlemleri yaptıktan sonra, oyun çalıştırın ve oyun açılana kadar kontrolcünüz de bulunan ps tuşuna basınız.

Oyun içi görüntüler paylaşmıştım zaten. :)
 

fener

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
7
Tepkime puanı
5
Puanları
3
Hayır, sorunlu değil yama. Siyah ekranda kalabiliyor maalesef. Oyunu açmadan önce multiman'e giriş yapın ve oyunun üzerine gelip kare tuşuna basın. Sol alt köşede seçenekler göreceksiniz.

BD ve Dahili kutucuklarını işaretleyin.
Harici disk üzerinden oynuyorsanız. BD ve Harici kutucuklarını işaretleyin.

Bu işlemleri yaptıktan sonra, oyun çalıştırın ve oyun açılana kadar kontrolcünüz de bulunan ps tuşuna basınız.

Oyun içi görüntüler paylaşmıştım zaten. :)

benim gta serisinden en sevdiğim türkçe olarak oynamak istedim ama ne denediysem olmadı . oyun saf haliyle açılıyor oynuyorum sorun yok ama türkçe yamayı yükleyince ne yaparsam yapıyım (bd ,harici, ps tuşu, başka ps3 denedim , başka cfw, vb.) her seferinde siyah ekranda kalıyor ve ps3 kilitleniyor elektrik fişinden çekip tekrardan başlatıyorum.
 

çağ

Süper Moderator
Süper Moderator
Katılım
11 Tem 2015
Mesajlar
1,088
Tepkime puanı
13,668
Puanları
113
Yaş
28
benim gta serisinden en sevdiğim türkçe olarak oynamak istedim ama ne denediysem olmadı . oyun saf haliyle açılıyor oynuyorum sorun yok ama türkçe yamayı yükleyince ne yaparsam yapıyım (bd ,harici, ps tuşu, başka ps3 denedim , başka cfw, vb.) her seferinde siyah ekranda kalıyor ve ps3 kilitleniyor elektrik fişinden çekip tekrardan başlatıyorum.
Gerçekten ilginç bir durum. Ben de 4.81 sürümü yüklü ve oyun yine açılıyor. PS3 konsolunu 2 gün önce kardeşime verdim. Bu yüzden şimdilik bakamıyorum, ama kasım ayında tekrardan bakmaya çalışacağım. :)

Peki, oyunu İris manager veya gamesonic manager da çalıştırdınız mı hiç?
 

fener

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
7
Tepkime puanı
5
Puanları
3
Gerçekten ilginç bir durum. Ben de 4.81 sürümü yüklü ve oyun yine açılıyor. PS3 konsolunu 2 gün önce kardeşime verdim. Bu yüzden şimdilik bakamıyorum, ama kasım ayında tekrardan bakmaya çalışacağım. :)

Peki, oyunu İris manager veya gamesonic manager da çalıştırdınız mı hiç?

sadece multimanla denedim
ama bence tr yamayla ilgili bir sorun var çünkü 1 tek ben değil herkeste aynı sorun var
İris manager veya gamesonic manager deneyip haber vericem
 

çağ

Süper Moderator
Süper Moderator
Katılım
11 Tem 2015
Mesajlar
1,088
Tepkime puanı
13,668
Puanları
113
Yaş
28
sadece multimanla denedim
ama bence tr yamayla ilgili bir sorun var çünkü 1 tek ben değil herkeste aynı sorun var
İris manager veya gamesonic manager deneyip haber vericem
TR Yama ile ilgili sorun yok. Çünkü yamalı haliyle bizzat kendim deneyip oynadım. Ekran görüntülerini de yamanın çalışıp çalışmadığını göstermek için paylaştım.

PS3'ü tekrardan alınca göz atacağım dosyalara. Merak etmeyin :)
 

fener

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
7
Tepkime puanı
5
Puanları
3
TR Yama ile ilgili sorun yok. Çünkü yamalı haliyle bizzat kendim deneyip oynadım. Ekran görüntülerini de yamanın çalışıp çalışmadığını göstermek için paylaştım.

PS3'ü tekrardan alınca göz atacağım dosyalara. Merak etmeyin :)

inş. sabırsızlıkla bekliyorum :)
 

korgkaya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ara 2017
Mesajlar
2
Tepkime puanı
2
Puanları
3
beyler ben sorunu çözdüm aşağıda verdiğim linkdeki dosyayı USRDIR klasörünün içine atın düzelecektir boyutu biraz fazla ama yapcak bişey yok

PS3Data
 

Nyks58

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
4 May 2017
Mesajlar
2
Tepkime puanı
2
Puanları
1
beyler ben sorunu çözdüm aşağıda verdiğim linkdeki dosyayı USRDIR klasörünün içine atın düzelecektir boyutu biraz fazla ama yapcak bişey yok

PS3Data
Hay senin kisaltacagin linke ben ya Moderator arkadaslar su arkadasin icabina bakilabilir mi ?
 

Nyks58

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
4 May 2017
Mesajlar
2
Tepkime puanı
2
Puanları
1
Hay senin kisaltacagin linke ben ya Moderator arkadaslar su arkadasin icabina bakilabilir mi ?
Edit: Kusura bakma kardesim bu sacma link ceviricinin sebebi sitenin yuzundenmis Hayir tamam reklamli link koyun da boyle sacma link ceviricileri niye kullaniyorsunuz ? Linke ulasmak imkansiz abi biraz da uyelerinizi dusunun ya
 

korgkaya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ara 2017
Mesajlar
2
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Edit: Kusura bakma kardesim bu sacma link ceviricinin sebebi sitenin yuzundenmis Hayir tamam reklamli link koyun da boyle sacma link ceviricileri niye kullaniyorsunuz ? Linke ulasmak imkansiz abi biraz da uyelerinizi dusunun ya
linke reklam koyduğunu şimdi gördüm neyse sorun çözüldümü
 

çağ

Süper Moderator
Süper Moderator
Katılım
11 Tem 2015
Mesajlar
1,088
Tepkime puanı
13,668
Puanları
113
Yaş
28
Hay senin kisaltacagin linke ben ya Moderator arkadaslar su arkadasin icabina bakilabilir mi ?
Selamlar :) Sitenin masrafları için yönetici arkadaşlar reklamlı link eklemişler. Reklamı geçince linklere erişebilirsiniz. Umarım bu durumu anlayışla karşılarsınız :)
 

çağ

Süper Moderator
Süper Moderator
Katılım
11 Tem 2015
Mesajlar
1,088
Tepkime puanı
13,668
Puanları
113
Yaş
28
beyler ben sorunu çözdüm aşağıda verdiğim linkdeki dosyayı USRDIR klasörünün içine atın düzelecektir boyutu biraz fazla ama yapcak bişey yok

PS3Data
Elinize sağlık. PS3 konsolumu kardeşime verdiğim için bu yama ile ilgilenememiştim. Aslında yama çalışıyor, fakat bazı arkadaşlar sorun yaşadıklarını dile getirmişlerdi. PS3 konsolunu kardeşimden alınca yamayı obb dosyasına gömüp o şekilde paylaşacaktım. Boyutu dediğiniz gibi büyük. Müsait olduğum zaman linkinizi indirip konuya ekleyeceğim. Yalnız, oyun içinden 1,2 ekran görüntüsü alıp paylaşabilir misiniz? Tekrardan elinize emeğinize sağlık :)

Reklamlı link konusu için şunu söyleyebilirim; Sitenin masrafları için yönetici arkadaşlar reklamlı link eklemişler. Umarım bu durumu anlayışla karşılarsınız :)
 

ibrahim basaran

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2019
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
21
GTA San Andreas PS3 Türkçe Altyazı İndir (ÇIKTI)

ellerinize sağlık
 
Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!