- 11 Temmuz 2015
- 1,369
- 22,248
- 113
- 32
Sniper Elite 3 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Sniper Elite 3 PS4 Türkçe Altyazı Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)
Sevgili xbox360torrent üyeleri, yeni bir oyunun yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren TG YAMA ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Haziran ayında güncellemiş oldukları yamayı port ettim. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese keyifli oyunlar diliyorum.
Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark
TÜRKÇE YAMA CUSA00378 SÜRÜMÜ İLE UYUMLUDUR
TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
OYNANIŞ VİDEOSU
~ İNDİRME LİNKLERİ ~
NOT: Linkleri görebilmek için sağ alt köşede like butonu var ona basınız. Ardından sayfanın en altında cevap yaz kısmında yorum yapınız. Linkler açılacaktır. Şimdiden teşekkür ederim 

Sniper Elite 3 PS4 Türkçe Altyazı Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)

Sevgili xbox360torrent üyeleri, yeni bir oyunun yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren TG YAMA ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Haziran ayında güncellemiş oldukları yamayı port ettim. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese keyifli oyunlar diliyorum.
Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark
TÜRKÇE YAMA CUSA00378 SÜRÜMÜ İLE UYUMLUDUR

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
OYNANIŞ VİDEOSU
~ İNDİRME LİNKLERİ ~
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.