The Evil Within 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
The Evil Within 2 PS4 Türkçe Altyazı Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)
Sevgili xbox360torrent üyeleri, yeni bir yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren BOS Türkçe Çeviri ekibine, buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tool konusunda desteklerini esirgemeyen delutto arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. (Thanks a lot delutto
) bekir007 arkadaşımızı unutmadım tabii ki
Türkçe font için kendisine de teşekkürlerimi sunuyorum. Çok teşekkür ettim. Kimin emeği varsa yazıyorum. Kimsenin hakkını yemiyorum, yemeyeceğim. Herkese iyi forumlar diliyorum 
NOT: Oyun İçi, Ara Sahneler, Görevler kısmında, yazıları daha rahat okuyabilmeniz için büyük harfler kullandım. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız.
Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler @ispark
Türkçe yama CUSA08975 ve CUSA06166 sürümleri ile uyumludur.
ARAÇ ( TOOL )
DELUTTO
TÜRKÇE ÇEVİRİ
BOS TÜRKÇE ÇEVİRİ EKİBİ
PC & PS4 TÜRKÇE FONT
BEKİR İNCE
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
TÜRKÇE YAMALI OYNANIŞ VİDEOSU ( İYİ SEYİRLER
)
NOT: Linkleri görebilmek için sağ alt köşede like butonu var ona basınız. Ardından yorum yapınız. Linkler açılacaktır. Şimdiden teşekkür ederim

The Evil Within 2 PS4 Türkçe Altyazı Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)

Sevgili xbox360torrent üyeleri, yeni bir yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren BOS Türkçe Çeviri ekibine, buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tool konusunda desteklerini esirgemeyen delutto arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. (Thanks a lot delutto
NOT: Oyun İçi, Ara Sahneler, Görevler kısmında, yazıları daha rahat okuyabilmeniz için büyük harfler kullandım. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız.
Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler @ispark
Türkçe yama CUSA08975 ve CUSA06166 sürümleri ile uyumludur.

ARAÇ ( TOOL )
DELUTTO
TÜRKÇE ÇEVİRİ
BOS TÜRKÇE ÇEVİRİ EKİBİ
PC & PS4 TÜRKÇE FONT
BEKİR İNCE
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
TÜRKÇE YAMALI OYNANIŞ VİDEOSU ( İYİ SEYİRLER
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.