Konuda yazılanı okuyun. Türkçe yama oyunun içine eklenip verilmiş zaten tekrar indirmeniz gerekmiyor.Hocam ben bunda season 1 bulamıyorum oyunu hep goty sürümü var sitede bulamad8m varsa etiketleyebilir misiniz acaba yada goty sürümü ile olurmu?
Fat32'li bir usb'ye at, ardından konsoluna tak ve aurora dosya yöneticisi ile default.xex dosyasından başlat.Hocam USB ile oynayın demişsiniz o nasıl oluyor ?
Bir kaç gündür galiba serverda sorunlar oluyor o yüzden hata almış olabilirsin. Şuan mobil ve interneti denedim problem yaşamadım. Önerebileceğim aklıma gelen birşey yok.Tamamdkr hocam anladım biraz alakasız ama bir soru sorabilir miyim? Ben bugün yeni internete geçtim yeni aldım Turkcell ama bu internetten siteye girmeye çalışıyorum girmiyor bağlantı sıfırlandı diyor vpn ile giriyorum ama vpn çok yavaş oluyor giriş cikiş çok uzun sürüyor sizden bı tavsiye alabilirmiyim acaba?
İlk bölümü xbla live arcade bölümünde. 2. Ve diğer bölümler dlc indirme bölümünde bulabilirsin.Hocam 1.sezonu indirdim oynuyorum ama 2.sezonu bulamadım yaması sitede ama arattığımda oyunun bölümlerini bulamadım sitenizde varsa gösterebilirmisiniz hocam