Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) (V.05)

admince

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
5 Ekim 2016
13,267
4,111
113
The Witcher 2 Xbox 360 TR Türkçe Yama Altyazı İndir (ÇIKTI) (V.05)

The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Xbox 360 Türkçe Altyazı Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI) (V.05)

Evet arkadaşlar rpg severlere bir müjde daha. Üzerinde neredeyse 1 aydır çalıştığım yamayı sonunda hazır olduğu kanaatine vararak yayınlıyorum. Yama yapımında hiç bir program ya da tool kullanılmadı. Tamamen el emeği ile yapıldı. Dil dosyasında 60 bin satır bulunmasına rağmen oyunda 30bini filan kullanılmaktaydı. Sayı azalsa da 30 bin satırı tek tek düzenlemek o kadar kolay olmadı. Yama uzunca bir test aşamasından geçmemiştir. İlla ki eksikleri vardır. İngilizce çıkan yerler, hiç çıkmayan altyazılar olabilir.. ben karşılaştıklarımı düzelttim. Eğer siz de böyle yerlere denk gelirseniz mutlaka bana bildirin yamamızı güncelleyelim arkadaşlar. Ek olarak oyunun dil dosyasında geçmeyen bazı sinematiklerin altyazıları video dosyalarında gömülü olduğu için düzenleyemedim. Zaten elimde türkçe video dosyaları şuan yok. Bilgisayarında türkçe diline sahip witcher 2 oyunu olan arkadaşlar bana ulaşırsa bu konuya da el atabilirim.

Bu yamayla beraber yama işine biraz ara vereceğim. Size şimdiden keyifli oyunlar. İleride yeni yamalarla görüşmek üzere..

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUNCEVİRİ.NET

ÇEVİRMENLER
Gökhan Halil Düzgün
Cemre Serpal
Koray Kandemir
Mehmet Ali Fırat
Mehmet Kardaş
Okan Şen
Onur Gülce
Onur Saatçioğlu
Said Sürücü
Yunus Emre Uygun

XBOX 360 DÜZENLEME
Bekir İnce (Bekir007)
Test
Mit40

~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~
A'dan Z'ye Xbox 360 Türkçe Yama Arşivi: Gitmek İçin Tıklayın

Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Cevap: The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Xbox 360 Türkçe Yama İndir (

ellerine yüreğine sağlık dostum teşekkür ederim :) rpg severler için bu yama ilaç gibi geldi (clap)bigdance2

arkadaşlar bu site ve türkçe yamaları port eden kişilerin değerini bilin inanın bu yamaları yabancı ülkelerde 200 dolardan başlatıyorlar biz burada gönüllü olarak oyunları anlamanızı sağlıyoruz iyi forumlar

azerikiller

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
7
2
0
Cevap: The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Xbox 360 Türkçe Yama İndir (

Cok guzel bir oyun ve guzel bir ceviri Ellerinize saglik arkadaslar

ilker

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
9
2
0

işte budur helal olsun ellerinize yüreğinize sağlık oyunlar türkçe olduğunda daha sindirerek oynuyoruz

EnesBey

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
155
784
93

emek için çok teşekkürler RPG sevmem ama witcher serisini severim :D

dilbirin

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
3
0
1

Teşekkürler emeğiniz için

Elrohir

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
25
10
0

Ellerinize sağlık. Pc'min konfigürasyonunu zorladığından yarım yamalak, kasarak oynayabildiğim kadar oynadığım bu oyunun da Türkçe yaması olsaydı xbox'da diye düşünmüştüm geçen gün. Bugün görünce inanamadım. Tekrar teşekkürler.

mit40

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
358
584
93
Angara

emeğine zamanına sağlık bir harika oyun daha türkçe oldu

cagan1987

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
6
0
0

çok teşekürler

sevketacar

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
15
1
0

tesekkurler

kingokyanus

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
19
0
1

rpg oyunlarına gelen yamaların devamınıda bekliyoruz emegi geçen herkeze saygılar

Historian

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
31
8
0

Ellerine sağlık dostum.

laf1010

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
26
1
0

teşekkürler

jackjoned

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
13
0
0

Çok Teşekkürler

HEREN

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
30
4
8

Çok teşekkkürler elinize sağlık

handtohand

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
5
0
1

Çok teşekkürler , siteye her girdiğimde ilk baktığım yer türkçe yamalardı ve bu yamayı bekliyordum.

mit40

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
358
584
93
Angara
Cevap: The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Xbox360 TürkçeYama V2 İndir

@The Darkness, @handtohand, @HEREN, @jackjoned, @laf1010, @Historian, @DESMOND, @kingokyanus, @sevketacar, @cagan1987, @dilbirin, @haytatayfa, @DevilBoy, @Elrohir, @26onurhan, @fusrodah, @kucukdev, @sodomo, @davetsiz57, @kaan0513, @ilhan78, @azerikiller, @galata0185, @RainBox, @ilker, @EnesBey, @fenerbahcemr

[DIKKAT]YAMAYI TEKRAR İNDİRİN ARKADAŞLAR İLERLEYEN BÖLÜMLERDE ÇIKAN BİR SORUNDAN DOLAYI @bekir007 ARKADAŞIMIZ YENİDEN UĞRAŞ VEREREK YAMANIN V3 VERSİYONU ÇIKARTTI VE LİNK YENİLENDİ TEKRARDAN KENDİSİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. [/DIKKAT]

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]