- 19 Mart 2015
- 12,545
- 254,697
- 155
Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard 2.0.17559.0 Dashlaunch 3.21 Güncelleme Update Etme Rehberi (JTAG/RGH)
Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard Güncelleme Update Etme Rehberi
--NOTLAR--
1-)İşlem 1.derece risklidir.Yanlış bir işlem yapmanızda xbox açılmama durumu söz konusudur.Bu durumda rgh/jtag yaptırdığınız yerin orjinal nand yazımı söz konusudur.Buda size ücret olarak yansıyabilir.Bunun haricinde bir donanımsal sorun yaşama riskiniz bulunmuyor.
2-)Anlatım sadece bilgi amaçlı verilmiştir.İşlemi yapmak kullanıcının kendi tercihidir tarafımdan bir sorumluluk bulunmamaktadır.
3-)Anlatım çok uzun ben bunu yapamam,yanlış bi işlem yapıp cihazıma zarar vermek istemiyorum diyenler için aşağıdaki linkte vermiş olduğum rehberde otomatik güncellemeyi kullanabilirler.
www.xbox360torrent.com
Xbox 360 Dashlaunch 3.21 Jtag-Rgh Programını İndirin.
İNDİRMEK İÇiN TIKLA
A) Xell Reloaded Tarafından Öğrenebilirsiniz
Xbox Kapalıyken Dvd Rom Eject Tuşuna Basın Karşınıza Resimdeki Gibi Mavi Xell Reloaded Ekranı Gelecektir Orada Yazan CPU ve DVD Key Size Aitttir
B)Dashlaunchdan Öğrenebilirsiniz
Dashlaunch'a Giriş Yapın RB Tuşu ile System info bölümüne gelin ve oraya girin karşınıza gelen ekranda görebilirsiniz resimdeki gibi
2)NAND YEDEĞİ ALMA
Nand Flasher 1.4b Xbox 360 Jtag-Rgh İndir
https://mega.nz/#!vlF0A.....IU6oXo
3) YENİ NAND DOSYASI OLUŞTURMA
!!! ÖNEMLİ NOT !!!
Arkadaşlar Her zaman yedek aldığınız nand dosyasını pcde bir yerde yedekleyin ne olur ne olmaz herhangi bir olumsuzlukda işinize yarıyacaktır
XeBuild GUI 3.1 Programı ile hazırlanacak verdiğim linkten indirebilirsiniz
XeBuild GUI İNDİRMEK İÇiN TIKLA
Nand dosyasınızı seçitiğinde tüm bilgiler kendisi eklenecek
A)Source File:Nand Dosyasını Gösterilecek Yer
B)Output Path:Yeni Oluşturulacak Nand Dosyasının Kayıt Yeri
C)Cpu Key:Not Aldığınız Cpu key Buraya Yazılacak
D)Bu Bölgede 2.0.17526 Seçin (Bundan Sonra Yeni Hangi Sürüm Çıkarsa Onu Seçin)
E)Bu kısımı Xell Reloaded Olarak Seçin
F)Resimdek Gördüğünüz Autosave Log As Tikini Kaldırın
G)Slim Kullananlar Disable FCRT.bin Seçili Olmalıdır..
H)Check SMC hack/Motherboard Seçilecek
En son Olarak Generate Hacked Image butonuna basarak İşlemimizi Tamamlayalım
CORONA BOARDLAR İÇİN (ANKBOY ANLATIMI)
Corona boardlar için xebuild ayarları 4gb sadece.İsteyenler jrunner da kullanabilir
Build Type: Freeboot (RGH 2.0)
Motherboard: Corona
Advanced Mode: Enabled
Failsafe: Disabled
Open Parameter/Argument Editor prior to starting xeBuild/Python: Checked
4)NAND DOSYASI YAZDIRILMASI
Yeni Oluşturduğunuz updflash.bin dosyasını nandflasher klasörünün içine atın yine Aurora , Fsd3 veya Xex Menü hangisini kullanıyorsanız oradan başlatın karşınıza resimdeki gibi seçenek gelecek
!!!ÖNEMLİ NOT !!!
ARKADAŞLAR BUNU MUTLAKA YAPMALISINIZ AKSİ TAKDİR DASHBOARDINIZ İNGİLİZCE OLUR KAYIT DOSYALARINDA SIKINTI YAŞARSINIZ AVATARINIZ GRİ RENKTE OLMAMASI GEREKLİ
avatar update yaparken karşısına uyarı gelmeyen arkadaşlar dashlaunch ayarlarından noupdater enable olarak kaydettikden sonra tekrar deneyin
Konsolunuzu açın avatarınız karşınıza gri (soluk) renkte çıkacak.
17526 AİT AVATAR GÜNCELLEMESİNİ İNDİRİN
İNDİRMEK İÇiN TIKLA
Fat32 ile Biçimlendirilmiş usb'nin içine atın $SystemUpdate klasörünün ismini $$ystemUpdate olarak değiştirin Ana dashboarda iken usbyi xboxa Takın karışınıza uyarı seçeneği gelecektir ona evet diyerek güncellemeyi başlatın.
Gördüğünüz gibi avatar update tamamdır
ANLAMAYANLAR İÇİN VİDEOLU ANLATIM
CORONA MODELLER İÇİN

Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard Güncelleme Update Etme Rehberi
--NOTLAR--
1-)İşlem 1.derece risklidir.Yanlış bir işlem yapmanızda xbox açılmama durumu söz konusudur.Bu durumda rgh/jtag yaptırdığınız yerin orjinal nand yazımı söz konusudur.Buda size ücret olarak yansıyabilir.Bunun haricinde bir donanımsal sorun yaşama riskiniz bulunmuyor.
2-)Anlatım sadece bilgi amaçlı verilmiştir.İşlemi yapmak kullanıcının kendi tercihidir tarafımdan bir sorumluluk bulunmamaktadır.
3-)Anlatım çok uzun ben bunu yapamam,yanlış bi işlem yapıp cihazıma zarar vermek istemiyorum diyenler için aşağıdaki linkte vermiş olduğum rehberde otomatik güncellemeyi kullanabilirler.
Xbox 360 Kernel 2.0.17559.0 Dashlaunch 3.21 Otomatik Kolay Güncelleme Rehberi JTAG/RGH
Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard 2.0.17559.0 Dashlaunch 3.21 Otomatik Kolay Güncelleme Update Etme Rehberi JTAG/RGH Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard Dashlaunch Otomatik Kolay Güncelleme Update Etme Rehberi JTAG/RGH --NOTLAR-- İŞLEMDEN OLUŞABİLECEK SORUNLAR TAMAMEN KULLANICIYA AİTTİR...

Xbox 360 Dashlaunch 3.21 Jtag-Rgh Programını İndirin.
İNDİRMEK İÇiN TIKLA
1)İşlemlere Başlamadan Önce CPU VE DVD KEY ÖĞRENMERar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM
A) Xell Reloaded Tarafından Öğrenebilirsiniz
Xbox Kapalıyken Dvd Rom Eject Tuşuna Basın Karşınıza Resimdeki Gibi Mavi Xell Reloaded Ekranı Gelecektir Orada Yazan CPU ve DVD Key Size Aitttir
B)Dashlaunchdan Öğrenebilirsiniz
Dashlaunch'a Giriş Yapın RB Tuşu ile System info bölümüne gelin ve oraya girin karşınıza gelen ekranda görebilirsiniz resimdeki gibi

2)NAND YEDEĞİ ALMA
Nand Flasher 1.4b Xbox 360 Jtag-Rgh İndir
https://mega.nz/#!vlF0A.....IU6oXo
Linkten nand flasher 1.2 indirin rardan çıkartın ve usbye atın Aurora , Fsd3 veya Xex Menü hangisini kullanıyorsanız oradan başlatın karşınıza resimdeki gibi seçenek gelecekRar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM

3) YENİ NAND DOSYASI OLUŞTURMA
!!! ÖNEMLİ NOT !!!
Arkadaşlar Her zaman yedek aldığınız nand dosyasını pcde bir yerde yedekleyin ne olur ne olmaz herhangi bir olumsuzlukda işinize yarıyacaktır
XeBuild GUI 3.1 Programı ile hazırlanacak verdiğim linkten indirebilirsiniz
XeBuild GUI İNDİRMEK İÇiN TIKLA
TRINITY BOARDLAR İÇİNDİRRar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM

Nand dosyasınızı seçitiğinde tüm bilgiler kendisi eklenecek
A)Source File:Nand Dosyasını Gösterilecek Yer
B)Output Path:Yeni Oluşturulacak Nand Dosyasının Kayıt Yeri
C)Cpu Key:Not Aldığınız Cpu key Buraya Yazılacak
D)Bu Bölgede 2.0.17526 Seçin (Bundan Sonra Yeni Hangi Sürüm Çıkarsa Onu Seçin)
E)Bu kısımı Xell Reloaded Olarak Seçin
F)Resimdek Gördüğünüz Autosave Log As Tikini Kaldırın
G)Slim Kullananlar Disable FCRT.bin Seçili Olmalıdır..
H)Check SMC hack/Motherboard Seçilecek
En son Olarak Generate Hacked Image butonuna basarak İşlemimizi Tamamlayalım
CORONA BOARDLAR İÇİN (ANKBOY ANLATIMI)
Corona boardlar için xebuild ayarları 4gb sadece.İsteyenler jrunner da kullanabilir

Build Type: Freeboot (RGH 2.0)
Motherboard: Corona
Advanced Mode: Enabled
Failsafe: Disabled
Open Parameter/Argument Editor prior to starting xeBuild/Python: Checked

4)NAND DOSYASI YAZDIRILMASI
Yeni Oluşturduğunuz updflash.bin dosyasını nandflasher klasörünün içine atın yine Aurora , Fsd3 veya Xex Menü hangisini kullanıyorsanız oradan başlatın karşınıza resimdeki gibi seçenek gelecek

!!!ÖNEMLİ NOT !!!
ARKADAŞLAR BUNU MUTLAKA YAPMALISINIZ AKSİ TAKDİR DASHBOARDINIZ İNGİLİZCE OLUR KAYIT DOSYALARINDA SIKINTI YAŞARSINIZ AVATARINIZ GRİ RENKTE OLMAMASI GEREKLİ
avatar update yaparken karşısına uyarı gelmeyen arkadaşlar dashlaunch ayarlarından noupdater enable olarak kaydettikden sonra tekrar deneyin
Konsolunuzu açın avatarınız karşınıza gri (soluk) renkte çıkacak.
17526 AİT AVATAR GÜNCELLEMESİNİ İNDİRİN
İNDİRMEK İÇiN TIKLA
Fat32 ile Biçimlendirilmiş usb'nin içine atın $SystemUpdate klasörünün ismini $$ystemUpdate olarak değiştirin Ana dashboarda iken usbyi xboxa Takın karışınıza uyarı seçeneği gelecektir ona evet diyerek güncellemeyi başlatın.
Gördüğünüz gibi avatar update tamamdır

ANLAMAYANLAR İÇİN VİDEOLU ANLATIM
CORONA MODELLER İÇİN