Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

Xbox 360 Kernel 2.0.17559.0 Dashlaunch 3.21 Güncelleme Rehberi JTAG/RGH

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard 2.0.17559.0 Dashlaunch 3.21 Güncelleme Update Etme Rehberi (JTAG/RGH)

Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard Güncelleme Update Etme Rehberi

--NOTLAR--
1-)İşlem 1.derece risklidir.Yanlış bir işlem yapmanızda xbox açılmama durumu söz konusudur.Bu durumda rgh/jtag yaptırdığınız yerin orjinal nand yazımı söz konusudur.Buda size ücret olarak yansıyabilir.Bunun haricinde bir donanımsal sorun yaşama riskiniz bulunmuyor.

2-)Anlatım sadece bilgi amaçlı verilmiştir.İşlemi yapmak kullanıcının kendi tercihidir tarafımdan bir sorumluluk bulunmamaktadır.

3-)Anlatım çok uzun ben bunu yapamam,yanlış bi işlem yapıp cihazıma zarar vermek istemiyorum diyenler için aşağıdaki linkte vermiş olduğum rehberde otomatik güncellemeyi kullanabilirler.

Xbox 360 Dashlaunch 3.21 Jtag-Rgh Programını İndirin.
İNDİRMEK İÇiN TIKLA

Rar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM
1)İşlemlere Başlamadan Önce CPU VE DVD KEY ÖĞRENME

A) Xell Reloaded Tarafından Öğrenebilirsiniz
Xbox Kapalıyken Dvd Rom Eject Tuşuna Basın Karşınıza Resimdeki Gibi Mavi Xell Reloaded Ekranı Gelecektir Orada Yazan CPU ve DVD Key Size Aitttir

B)Dashlaunchdan Öğrenebilirsiniz

Dashlaunch'a Giriş Yapın RB Tuşu ile System info bölümüne gelin ve oraya girin karşınıza gelen ekranda görebilirsiniz resimdeki gibi

2)NAND YEDEĞİ ALMA

Nand Flasher 1.4b Xbox 360 Jtag-Rgh İndir

https://mega.nz/#!vlF0A.....IU6oXo

Linkten nand flasher 1.2 indirin rardan çıkartın ve usbye atın Aurora , Fsd3 veya Xex Menü hangisini kullanıyorsanız oradan başlatın karşınıza resimdeki gibi seçenek gelecek

3) YENİ NAND DOSYASI OLUŞTURMA

!!! ÖNEMLİ NOT !!!

Arkadaşlar Her zaman yedek aldığınız nand dosyasını pcde bir yerde yedekleyin ne olur ne olmaz herhangi bir olumsuzlukda işinize yarıyacaktır :)
XeBuild GUI 3.1 Programı ile hazırlanacak verdiğim linkten indirebilirsiniz :)

XeBuild GUI İNDİRMEK İÇiN TIKLA

TRINITY BOARDLAR İÇİNDİR

Nand dosyasınızı seçitiğinde tüm bilgiler kendisi eklenecek

A)Source File:Nand Dosyasını Gösterilecek Yer

B)Output Path:Yeni Oluşturulacak Nand Dosyasının Kayıt Yeri

C)Cpu Key:Not Aldığınız Cpu key Buraya Yazılacak

D)Bu Bölgede 2.0.17526 Seçin (Bundan Sonra Yeni Hangi Sürüm Çıkarsa Onu Seçin)

E)Bu kısımı Xell Reloaded Olarak Seçin

F)Resimdek Gördüğünüz Autosave Log As Tikini Kaldırın

G)Slim Kullananlar Disable FCRT.bin Seçili Olmalıdır..

H)Check SMC hack/Motherboard Seçilecek

En son Olarak Generate Hacked Image butonuna basarak İşlemimizi Tamamlayalım :)

CORONA BOARDLAR İÇİN (ANKBOY ANLATIMI)

Corona boardlar için xebuild ayarları 4gb sadece.İsteyenler jrunner da kullanabilir

Build Type: Freeboot (RGH 2.0)
Motherboard: Corona
Advanced Mode: Enabled
Failsafe: Disabled
Open Parameter/Argument Editor prior to starting xeBuild/Python: Checked

4)NAND DOSYASI YAZDIRILMASI

Yeni Oluşturduğunuz updflash.bin dosyasını nandflasher klasörünün içine atın yine Aurora , Fsd3 veya Xex Menü hangisini kullanıyorsanız oradan başlatın karşınıza resimdeki gibi seçenek gelecek

!!!ÖNEMLİ NOT !!!

ARKADAŞLAR BUNU MUTLAKA YAPMALISINIZ AKSİ TAKDİR DASHBOARDINIZ İNGİLİZCE OLUR KAYIT DOSYALARINDA SIKINTI YAŞARSINIZ AVATARINIZ GRİ RENKTE OLMAMASI GEREKLİ

avatar update yaparken karşısına uyarı gelmeyen arkadaşlar dashlaunch ayarlarından noupdater enable olarak kaydettikden sonra tekrar deneyin

Konsolunuzu açın avatarınız karşınıza gri (soluk) renkte çıkacak.

17526 AİT AVATAR GÜNCELLEMESİNİ İNDİRİN
İNDİRMEK İÇiN TIKLA

Fat32 ile Biçimlendirilmiş usb'nin içine atın $SystemUpdate klasörünün ismini $$ystemUpdate olarak değiştirin Ana dashboarda iken usbyi xboxa Takın karışınıza uyarı seçeneği gelecektir ona evet diyerek güncellemeyi başlatın.

Gördüğünüz gibi avatar update tamamdır:)

ANLAMAYANLAR İÇİN VİDEOLU ANLATIM

CORONA MODELLER İÇİN

josh-smith

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
4
4
0
darkness dostum herşey tamam ama şöyle bir problem var. xbox360 ana ekranında profil gri renk oldu ama dediğin gibi yapmama rağmen güncelleme uyarısı gelmedi. frestyle3 kullanıyorum dediğin noupdater enable seçeneğini bulamadım ne yapmam lazım. ? :)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
darkness dostum herşey tamam ama şöyle bir problem var. xbox360 ana ekranında profil gri renk oldu ama dediğin gibi yapmama rağmen güncelleme uyarısı gelmedi. frestyle3 kullanıyorum dediğin noupdater enable seçeneğini bulamadım ne yapmam lazım. ? :)
Dashluanch sürümün eski olabilir onuda yukarıdaki linkten indir usbye at ardından xboxa at default.xex başlat güncelle no updater 3.14 de mevcut :) ardından tekrar yukarıda anlattığım gibi denersin :)

josh-smith

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
4
4
0
Dashluanch sürümün eski olabilir onuda yukarıdaki linkten indir usbye at ardından xboxa at default.xex başlat güncelle no updater 3.14 de mevcut :) ardından tekrar yukarıda anlattığım gibi denersin :)
tamam oldu dostum avatar, kernel hepsi tamamda bu xbox live güncelleme istiyor ona bir çözüm yok galiba.:)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
tamam oldu dostum avatar, kernel hepsi tamamda bu xbox live güncelleme istiyor ona bir çözüm yok galiba.:)

Güncelleme değilde xbox açılıyınca otomatik profilin açtığında Live'a bağlanmanı istiyorda olabilir dashhlaunch LiveBlock=Enable LiveStrong=Disable FakeLive=Disable AutoFake=Enable birde bunları dene olmazsada fazla takma sistemin güncelse avatar işini hallettiysen oyun oynuyorsan problem yoktur :)

@josh-smith

Arkadaşlar Kernel 17349 Sürümü Çıkmış Jtag / Rgh Kullanıcıları Güncellemesin Programın Çıkmasını Bekliyecez Sanırsam 2TB Harici Hardisk Desteği Xbox için geldi :)

Stability of the Network Troubleshooter has been improved, as well as the accuracy.
“Content” folder hidden when viewing external drive for music/video.
Change on content moving options between drives
Network trouble shooter reliability and accuracy is improved
You will be able see/view drives with music without removing and re-plugging in the drive
Password reset reliability is improved but is not working
Bing logo is now corrected in some countries where it was incorrect before
Adds the use of 2TB hard drives

Space is no longer reserved in advance on the hard drive
Network Speed Test Implemented as new option in Network Settings.
View purchase history
Microsoft Account balance on the dashboard
Reset password: Users can now do this from their Xbox 360
Preview Audiences: The 360 Preview Program will start soon.
Preview Tab on Dashboard.
Mandatory update that prepared for subsequent growth of the service

rookie

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
198
532
0
@The Darkness bilgilendirdin bizleri merakla bekliyoruz teşekkürler

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
Evet arkadaşlar konuya Dashlaunch 3.15 ve XeBuild GUI 2.096 programları eklenmiştir sorunsuzda kernel 17349 yükseltebilirsiniz ben denedim sorun yok

2TB harici hdd desteği gelmiştir bende harici olmadığı için deneyemedim sizler denersiniz :)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
bu işlemi yaparken elektrik giderse ne olur

cornoe jasper falan varya onu nasıl neye göre seçicez hocam

bu işlemi yaparken elektirik giderse makinan açılmaz kısa ve tehlikeli bir işlem bu yüzden uyarıyoruz :)

bende trinity board olduğu için ona göre gösterdim corona için ek yazı var altında eğer olmazsa corona için jrunner kullanabilirsin ama jasper hakkında hiç bilgim yok

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
usta bende bir önceki sürüm yükle bunu kurmamın artıları varmı ? cihazım 4gb e slim kasa içinde 50 gb sata hard disk ve harici 1 tb hard disk kullanıyorum

evet dostum tamda sizler için gelmiş bir güncelleme 2tb harici hdd desteği geldi bende tb'lık hdd olmadığı için deneyemedim fat 32'li 16 Gb'lık usb vardı onu taktım direk ana dashboardda depolama kısmında kendi hdd'si gibi gördü

Yanlız sanırsam haricileri görmesi için fat32 li olması lazım onuda anca xboxda biçimlendirebilirsin

kısacası yüklemeni öneririm :)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,697
155
cihazın içine sata hard disk düşünüyordum bende 2 gb gayet iyi olmuş bu o zaman sonuçta oyunlar harici hard diskte pek iyi performans göstermiyor

xbox'a takılması için bazı hddler oluyor onlarda işlemlerden geçmesi lazım harici desteği iyi oldu tam korsan makinasına döndü :D

alitplky

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
12
6
0
antalya
Hdd dışında ekstra bir özellik falan var mı hocam? Birde Dashlaunch güncellemesi yapsak sadece sorun olur mu ekstra bir özellik varsa tabi. 1 tb lık dahiliye çevrilmiş hdd kullanıyorum ben 486 adet karışık oyun var çoğunu da oynamış değilim hani bitirdiklerimi de silerim genelde. Yeni oyunlarda yeni nesil konsollara çıkacağı söyleniyor bundan sonraki güncellemeler ne kadar önemli? 17150 de şuan ellemedim daha :)

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]