Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

Xbox 360 Save Dosyası Yükleme Kurulum Rehberi JTAG/RGH

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
Xbox 360 Save Dosyası Yükleme Kurulum Rehberi JTAG/RGH

Xbox 360 Kayıt Dosyası Yükleme Kurulum Rehberi JTAG/RGH

Selamın Aleyküm xbox360torrent ailesi en gerekli rehberlerden birisi biliyorsunuz fifa kadro güncellemeleri paylaşıyoruz bazı arkadaşlar nasıl yapılacağını bilmediği için bu rehberi hazırladım en çok sorulan sorulardan başlayıp ardından rehbere geçtim

!!! En Çok Sorulan Sorular !!!

Soru: Aurora Veya Fsd silsem save dosyalarım silinirmi

Cevap:Hayır Arkadaşlar silinmez aurora fsd sildiğinizde sadece cover title updateler silinir

Soru 2: Save dosyası nerede bulunur ben bilmiyorum

Cevap: save dosyaları hdd1/content altında bir klasör görüceksiniz o sizin profilinizdir onun içinde bulabilirsiniz

Soru 3: Profil Device Console Id bilmiyorum ne yapmalıyım

Cevap: Konsolunuzdan bir tane save dosyasını pcye atın horizon programıyla açtığınızda oradan profil device console idnizi öğrenebilirsiniz

Önemli Not:Herkesin Profil Device Console Id Farklıdır Sizlere Örnek Olarak Kendi Konsolumdan Gösteriyorum

Not 2 Fifa 15 sadece burada örnek olarak gösterdim diğer saveleride bu şekilde yükleyebilirsiniz

Xbox 360 Save Yükleme Rehberi JTAG/RGH

1)Horizon Programı gerekli ana sitesinden indirmeyin verdiğim linkten indirin ana sitesinde reklam virüsü yeme ihtimaliniz var indirin ve kurun :)

https://mega.nz/#!vwEVi.....wNlbd0

Rar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM

2)Programı Açın Tool/Package Manager Bölümüne gelin Resimdeki Gibi

3)

4)

5)

Save Dosyasını Xboxa Atma Yöntemi 1

1)
Save Dosyasını Fat 32 İle Biçimlendirilmiş bir usbye atın ve Xboxa Takın

2)
Aurora Dosya Yöneticisini açın

3)
Save Dosyalarını Kopyalayın

4)
Hdd1/Content/000000 altında profil klasörünü göreceksiniz ona girin resimde kendi profilimden örnek olarak gösterdim

5)
Oyun Title Id /00000001 klasörünün içine girerek save dosyasını buraya yapıştırın.Kısacası arkadaşlar save dosyaları Hdd1/Content/Profil id /Title id/00000001 içinde bulunuyor

Save Dosyasını Xboxa Atma Yöntemi 2

1)
Ana Dashboarda Gelin Depolama Kısmında Usbyi Biçimlendirin Ve Pcye takın

2)
Horizon Programını Açın usbyi otomatik olarak tanıyacaktır

3)

4)

5)
Depolama Kısmına gelin Usb Depolama Cihazı/Oyunlaruygulamalar/ Save dosyasının üstüne gelin Y Tuşu İle dahili hdd taşıyın

SONUÇ :)

barscetn

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
11
14
0
hocam çok güzel anlatmışsınızda ben profimi bulamadım hardisk takıyorum pcye hdd1/content/000000000 altında hiç bir dosya yok bir yardım edin lütfen

barscetn

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
11
14
0
hocam profile id buldum şimdi horizonda şimdi harici hdd pc taktım bundan sonra napıcam onu anlamadım

barscetn

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
11
14
0
hocam şimdi direk hdd injec file dedim save dosylarını seçtim tamam dedim şimdi olmuşmudur acabaa

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
hocam şimdi direk hdd injec file dedim save dosylarını seçtim tamam dedim şimdi olmuşmudur acabaa

evet dostum öyle yapıcaksın zaten inject file diyip save dosyalarını seçtiğinde o kendisi atıcaktır sonrada xboxda depolama kısmında dahili hdd taşıyabilirsin

dahili hdd yoksa hariciyi xboxda biçimlendirip dahili olarak kulanabilirsin

Önemli Not:17349 kernel güncellemesinden sonra 2tb harici hdd desteği geldi depolama kısmında boyut verme seçeneği kalktı bu yüzden haricideki oyunları yedekledikden sonra yaparsan daha sağlıklı olur

barscetn

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
11
14
0
hocam sizdende Allah razı olsun üşenmeden yazıyosunuz acaba benim fifa ntfs olduğu için olmuyo olabilir mi şimdi region free indiirmeye başladım

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
hocam sizdende Allah razı olsun üşenmeden yazıyosunuz acaba benim fifa ntfs olduğu için olmuyo olabilir mi şimdi region free indiirmeye başladım

amin allah sendende razı olsun sürüm farketmez dostum nede olsa bu save dosyası

ntfs hdd biçimi doğal olarak xbox onu görmez ntsc-u demek istedin sanırsam

barscetn

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
11
14
0
hocam benim fifa TU3 NTSC Media-ID 36B4BD25 bu squad paylaşan luckynewman blogunda regionfree media-id 7996b9f9 yazmış en sona bende dedim tek sebep bu herhalde çünkü her yolu denedim hep aynı hatayı aldım aruro yükledim title uptade yaptım herşeyi denedim :D

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,681
155
hocam benim fifa TU3 NTSC Media-ID 36B4BD25 bu squad paylaşan luckynewman blogunda regionfree media-id 7996b9f9 yazmış en sona bende dedim tek sebep bu herhalde çünkü her yolu denedim hep aynı hatayı aldım aruro yükledim title uptade yaptım herşeyi denedim :D

normalde save dosyalarında region farketmiyor ama belki bunda olabilir regionfree diye özellikle yazmış dediğin gibi + title updatlerin olması lazım yine sen rf sürümünü indir tekrar dene yine olmuyorsada teamviwerdan yardımcı olurum :)

barscetn

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
11
14
0
Çok sağol hocam xbox konusunda yeniyim yardımların için büyük teşekkürler rehberlerin harika başarılarının devamını dilerim yarın denicem burdan dönüş yaparım hayırlı geeceler

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]