- 19 Mart 2015
- 12,545
- 254,681
- 155
Xbox 360 Save Dosyası Yükleme Kurulum Rehberi JTAG/RGH
Xbox 360 Kayıt Dosyası Yükleme Kurulum Rehberi JTAG/RGH
Selamın Aleyküm xbox360torrent ailesi en gerekli rehberlerden birisi biliyorsunuz fifa kadro güncellemeleri paylaşıyoruz bazı arkadaşlar nasıl yapılacağını bilmediği için bu rehberi hazırladım en çok sorulan sorulardan başlayıp ardından rehbere geçtim
!!! En Çok Sorulan Sorular !!!
Soru: Aurora Veya Fsd silsem save dosyalarım silinirmi
Cevap:Hayır Arkadaşlar silinmez aurora fsd sildiğinizde sadece cover title updateler silinir
Soru 2: Save dosyası nerede bulunur ben bilmiyorum
Cevap: save dosyaları hdd1/content altında bir klasör görüceksiniz o sizin profilinizdir onun içinde bulabilirsiniz
Soru 3: Profil Device Console Id bilmiyorum ne yapmalıyım
Cevap: Konsolunuzdan bir tane save dosyasını pcye atın horizon programıyla açtığınızda oradan profil device console idnizi öğrenebilirsiniz
Önemli Not:Herkesin Profil Device Console Id Farklıdır Sizlere Örnek Olarak Kendi Konsolumdan Gösteriyorum
Not 2 Fifa 15 sadece burada örnek olarak gösterdim diğer saveleride bu şekilde yükleyebilirsiniz
Xbox 360 Save Yükleme Rehberi JTAG/RGH
1)Horizon Programı gerekli ana sitesinden indirmeyin verdiğim linkten indirin ana sitesinde reklam virüsü yeme ihtimaliniz var indirin ve kurun
https://mega.nz/#!vwEVi.....wNlbd0
2)Programı Açın Tool/Package Manager Bölümüne gelin Resimdeki Gibi
3)
4)
5)
Save Dosyasını Xboxa Atma Yöntemi 1
1)
Save Dosyasını Fat 32 İle Biçimlendirilmiş bir usbye atın ve Xboxa Takın
2)
Aurora Dosya Yöneticisini açın
3)
Save Dosyalarını Kopyalayın
4)
Hdd1/Content/000000 altında profil klasörünü göreceksiniz ona girin resimde kendi profilimden örnek olarak gösterdim
5)
Oyun Title Id /00000001 klasörünün içine girerek save dosyasını buraya yapıştırın.Kısacası arkadaşlar save dosyaları Hdd1/Content/Profil id /Title id/00000001 içinde bulunuyor
Save Dosyasını Xboxa Atma Yöntemi 2
1)
Ana Dashboarda Gelin Depolama Kısmında Usbyi Biçimlendirin Ve Pcye takın
2)
Horizon Programını Açın usbyi otomatik olarak tanıyacaktır
3)
4)
5)
Depolama Kısmına gelin Usb Depolama Cihazı/Oyunlaruygulamalar/ Save dosyasının üstüne gelin Y Tuşu İle dahili hdd taşıyın
SONUÇ

Xbox 360 Kayıt Dosyası Yükleme Kurulum Rehberi JTAG/RGH
Selamın Aleyküm xbox360torrent ailesi en gerekli rehberlerden birisi biliyorsunuz fifa kadro güncellemeleri paylaşıyoruz bazı arkadaşlar nasıl yapılacağını bilmediği için bu rehberi hazırladım en çok sorulan sorulardan başlayıp ardından rehbere geçtim
!!! En Çok Sorulan Sorular !!!
Soru: Aurora Veya Fsd silsem save dosyalarım silinirmi
Cevap:Hayır Arkadaşlar silinmez aurora fsd sildiğinizde sadece cover title updateler silinir
Soru 2: Save dosyası nerede bulunur ben bilmiyorum
Cevap: save dosyaları hdd1/content altında bir klasör görüceksiniz o sizin profilinizdir onun içinde bulabilirsiniz
Soru 3: Profil Device Console Id bilmiyorum ne yapmalıyım
Cevap: Konsolunuzdan bir tane save dosyasını pcye atın horizon programıyla açtığınızda oradan profil device console idnizi öğrenebilirsiniz
Önemli Not:Herkesin Profil Device Console Id Farklıdır Sizlere Örnek Olarak Kendi Konsolumdan Gösteriyorum
Not 2 Fifa 15 sadece burada örnek olarak gösterdim diğer saveleride bu şekilde yükleyebilirsiniz
Xbox 360 Save Yükleme Rehberi JTAG/RGH
1)Horizon Programı gerekli ana sitesinden indirmeyin verdiğim linkten indirin ana sitesinde reklam virüsü yeme ihtimaliniz var indirin ve kurun
https://mega.nz/#!vwEVi.....wNlbd0
Rar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM
2)Programı Açın Tool/Package Manager Bölümüne gelin Resimdeki Gibi

3)

4)

5)

Save Dosyasını Xboxa Atma Yöntemi 1
1)
Save Dosyasını Fat 32 İle Biçimlendirilmiş bir usbye atın ve Xboxa Takın
2)
Aurora Dosya Yöneticisini açın
3)
Save Dosyalarını Kopyalayın
4)
Hdd1/Content/000000 altında profil klasörünü göreceksiniz ona girin resimde kendi profilimden örnek olarak gösterdim

5)
Oyun Title Id /00000001 klasörünün içine girerek save dosyasını buraya yapıştırın.Kısacası arkadaşlar save dosyaları Hdd1/Content/Profil id /Title id/00000001 içinde bulunuyor
Save Dosyasını Xboxa Atma Yöntemi 2
1)
Ana Dashboarda Gelin Depolama Kısmında Usbyi Biçimlendirin Ve Pcye takın
2)
Horizon Programını Açın usbyi otomatik olarak tanıyacaktır
3)

4)

5)
Depolama Kısmına gelin Usb Depolama Cihazı/Oyunlaruygulamalar/ Save dosyasının üstüne gelin Y Tuşu İle dahili hdd taşıyın
SONUÇ